Bahçeli, yaptığı açıklamayla; olup biten depremlere yeni bir bakış, yeni bir anlayış getirmektedir.

Depremin 15'inci gününde - 20 Şubat - önce Hatay'a ardından da Maraş'a giden Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, burada açıklamalarda bulundu.

Sn. Recep Tayyip Erdoğan' ın yanında söz alan Bahçeli İskender' in düğümüne benzer "Mucizeler" ve de "Sırlar" diyerek yeni bir bakış açısına geçmemizi istedi.

Söylediği şuydu:

 "Bu felaket mucizelerle anlam kılınmış, içinde sır olan bir olay"

Evet... Neden mucize, neden sır?

Bu konuşma yeni bir boyuttur ve daha bir açıklığa muhtaçtır.

Milletin aklına birçok şey geliyor, örneğin; Haarp tekniği... Çokça videolar var. Üzerinde çok durulmaktadır. Haarp ve ABD. 

Sismik dalgalarla deprem oluşturmak, yapay tetiklemelerle deprem alanını genişletmek gibi teknolojik saldırılar anlamına geliyor.

Çok açık ifadelerle, ABD uzaydan fay hatlarını buluyor, enerji birikimlerini ölçüyor ve o noktaya sismik frekanslar göndererek depremin erken oluşmasını sağlıyor.

Bahçeli belki de bu noktaya işaret etti veya devletimiz böyle düşünüyor demek istedi. 

Bu konuda çok sayıda video yayınlayan Haluk Özdil en son Romanya ve Rusya' dan  da 2 milletvekilinin açıklamalarına yer vermiş. O iddialara göre ABD, Türkiye için haarp silahını kullandı.

Haarp tekniği, depremleri zamanından evvel oluşturmak olarak izah edilmektedir. 

Bugüne kadarki resmi açıklamalar bilinen klasik deprem açıklamalarıydı ancak Bahçeli  olaya yeni bir boyut getirmiş oldu. 

Bu sırlar şimdilik yine sır durumundadır.

Haluk Özdil' in, "Romanya ve Rusya' dan açıklama: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI"  başlıklı videosunu ilginç buldum. Tabiki Bahçeli' nin açıklaması da aynı derecede ilginç.