"İsraf var" diye geldiler.

Böyle gelip, tasarruf tedbirlerini artıracağı ifadeleriyle reklamlarını yapan belediye başkanlarının belediye bütçesinden konser organizasyonları için ödediği para miktarları meğerse dudak uçuklatıyormuş.

Sadece belediye değil, belediye şirketlerinden bu açılış, konser ve etkinliklere kaynak aktarıldı mı? Tabi ki büyükşehir ve şirketler bu konuda bir açıklama yaparsa biz de yazarız ya da konserleri sponsor ile yapıyorsa onu da açıklamalı. Bizler konser alanlarında sponsor reklamı göremedik.

Şehrin bütün kronik sorunları, trafik, ulaşım, otopark, kanalizasyon, arıtma, yağmur suyu, içme suyu sorunları yerinde dururken, en ufak çözüm iradesi ortada yokken daha ilk günden yapılan bu israf ve savurganlık bütün basının dikkatini çekti.

Bu kadar büyük paralar harcayıp, kendileri krem karamel tabakadan olup akşama kadar "millet aç aç" diye feveran etmelerinin de bir anlamı kalmaz.

Birkaç dönemdir Tekirdağ Belediyesini CHP' li başkanlar yönetiyor. 2 gün evvel gerçekleştirilen konserde belediye başkan yardımcısının beceriksizliği çalışan işçiye kesileceği videoyu hepimiz izledik.

Sonuc nereye varacağını merakla bekliyoruz.

Söyleyecek tek şey var:  Allah Tekirdağ ‘ı kötü insanlardan, rantçılardan, çıkarcılardan korusun.

Bazı kişilerin umrunda olmasa da…

Menfaatçiler kuş gibidir. Yerde elinizde beslenirler, uçunca üstünüze pislerler.

NOT: Tekgençfest için harcanan miktarla ilgili Büyükşehir belediye encümen kararını web sayfalarında bulamadım.