Şu Türkler var ya şu Türkler, istediğinde İstanbul’u vapurlarla karadan feth ediyor, istediğinde Avrupa’nın kapısına dayanıyor

İsteyince tüm Dünya’ya demokrasiyi getiriyor, isteyince de görülmez uçakları gökyüzünde uçuruyor. İstediğinde de Avrupa fatihi oluyor,
Bugün de Türkiye  bir bütün olup, kendi yaralarını sarmak için bütün vatandaşlarımız tek yurek oldu .

Dün sabaha karşı K.Maraş Pazarcık ve çevresinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem felaketi sonrasında büyük acı yaşadık.

Güneydoğu Bölgesi ile Hatay ve Adana da dahil olmak üzere; en az 10 ilde çok büyük hissedilen; sabaha karşı 04.17'de ve öğleden sonra 13.24'te K.Maraş Elbistan'da yaşanan 2 büyük felakette saat 19.30 itibarıyla 3381 vatandaşımızı kaybettik maalesef!
Dün gece geç saatlerinde yaşanan deprem ve can, mal kayıplarının tüm Türkiye’yi derinden üzdü, Ancak çok şükür ki devletimiz muhtemel afet durumlarına ne kadar hazır olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm birimleri ve imkânları ile en kısa sürede deprem bölgesine intikal etti. Tüm Türkiye’de  milletimiz de afetzede vatandaşlarımıza yardım elini olayın yaşandığı ilk anlardan itibaren uzatıyor.  
Yüreğimiz, dualarımız deprem bölgesinde. Gönül olarak yanlarında olsak da o acıyı yaşayanların durumları çok farklı. Bir yandan soğuk mevsim koşulları da zor bir dönem yaşatıyor. Acıları paylaşmakta Türk Halkı ile dünya yüzeyinde eş bir ulus yoktur. 
Milletçe en büyük gücümüz dayanışmamız
Gerçekleştirilen  çağrılar sonrası Tekirdağlı hemşehrilerimiz büyük bir duyarlılık sergilediler.  
Tekirdağ büyük bir dayanışma örneği sergiledi.
Ama şu satırları yazmadan geçemeyeceğim.
Gündelik  hayatımızda ;Otobüste, yolda giderken yüz yüze geldiğimiz, omuz omuza durduğumuz, yanından geçtiğimiz, sessiz, yumuşak ve sıkılgan tavırlı insanlara, bu milletin insanlarına, şimdi, onlara inanmış olmanın mutluluğu, onlardan biri olmanın sonsuz gururu ile bakıyorum.