CANVERDİ VE DEMİRCİ AİLELERİNİN ORTAKLIĞI İLE AÇILDI

Hürriyet Mahallesi Çandarlı İbrahimzade Caddesi üzerinde Tekirdağ’ın saygın ailelerinden Demirci ve Canverdi ailelerinin ortaklığı ile Arçelik konsept mağazası açıldı. Açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Arçelik İstanbul ve Trakya Satış Direktörü Gürkan Baykan ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri girişimciler Murat Demirci ve Serkan Canverdi karşıladı.

YOĞUN KATILIM OLDU

CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, “Bugün uzun süreden beri burada boş olan bir binanın altında güzel bir açılışla birlikteyiz. Arçelik, Trakya Teknolojileri işletmesine şimdiden hayırlı olsun. Ülkemizin ve daha yukarı bir marka uluslar arası marka ve genç kardeşlerimize bol kazançlar diyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sizlerle beraber olmak çok güzel. Bu mağazanın hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı müşteriler diliyorum. Tekirdağ’da sürekli yeni açılışlar oluyor. Buda şunu gösteriyor. Tekirdağ günden güne kabuğundan çıkmış artık nüfusta artan ve hızlı bir şekilde büyüyen bir şehir büyükşehir oldu” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Uzunlar, “Yeni işlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Yeni iş yeri demek. buradaki çalışanlara ekmek kapısı demek. Çarşıda çokca bu tip mağazalar vardı ama Hürriyet’te eksikti. Tekirdağ'ımıza buradaki yaşayan hemşerilerime, işletmeci arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar diliyorum. Allah bereketli eylesin, kazasız belasız güzel, bereketli günler geçirmeyi nasip etsin. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

TSO Başkanı Günay, “Ben öncelikle sizlere şahsım ve kurumum Tekirdağ Ticaret Odası adına sevgi ile saygıyla selamlıyorum. Bugün güzel bir cuma günü önemli bir markanın mağaza açılışını yapmak için biraradayız. Benim dikkatimi çeken önemli bir husus var. Burada iş birliği, güç birliği kapsamında 2 ailenin ortaklığıyla açılan yeni bir iş yeri. Ortaklıklar çok önemli. Bunu önemsememiz gerekiyor. Bu işbirliği güç birliği kapsamında. Trakya Arçelik teknoloji mağazasının Hürriyet mahallemizde dekoruyla düzeniyle çok örnek bir mağaza olmuş bu mağazanın şehrimize, işletme sahiplerine, çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diyorum” dedi.

‘MAĞAZA ORTAKLARIYLA TANIŞTIĞIMIZDA ÇOK HEYECANLANDIK’

Arçelik İstanbul ve Trakya Satış Direktörü Gürkan Baykan, “Mağaza ortaklarıyla tanıştığımızda çok heyecanlandık. Çok mutlu olduk. Kendilerini tanımaktan aslında burada biraz da farklı bir konsept hayata geçirdik. Burası Trakya'nın Tekirdağ'ın ilk deneyim mağazası. Çarşının dışında farklı lokasyonda Hürriyet mahallesinde birazda bazılarına göre risk sayılabilecek bir noktada bu mağazayı açmaya karar verdik. Ama açılışından bu yana geçen kısa sürede gördük ki yüzde 100 doğru karar vermişiz. Tekirdağ’a halkına firma ortaklarımıza Trakya elektronik firmasının değerli ortaklarını hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar diliyorum. Katılımınız için tekrar etmeyecek. Teşekkür ediyorum. Sağ olun” dedi.

Tekirdağ Eski Müftüsü Mahmut Gürlen’in yaptığı duanın ardından işyerinin kurdelesi kesilerek açıldı. Açılışın ardından davetliler işyerini gezdi.

Editör: Fatih ERGE