Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak göreve başladığı 2014 yılından bu yana Tekirdağ'da Turizme yatırım yapmayarak Tekirdağ'ın bugüne kadarki en beceriksiz belediye başkanı olarak tarihe geçti.  

Marmara ve Karadenize kıyısı olan iki şehirden biri olan Tekirdağ'ın doğal güzellikleri ve tarihi dokusu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen 10 yılda görmezden gelindi. Tarih, Kültür, doğa ve deniz turizminde sınıfta kalan Kadir Albyark ve yönetimi Mavi Bayraklı plajları dahi elinde tutmaya beceremedi. Mavi Bayrak yatırımı yapan Altınova Esnafı Biyolojik Arırtma Tesisinin sözde arıtılmış suyunun kapalı devre olmadan plajdan denize salınması nedeniyle yıllardır mağduriyet yaşıyorlar. 

Uçmakdere'de Restore ettiği bir kaç ahşap ev çürümeye terk edildi. Restorasyondan sonra yıllardır atıl vaziyette boş tutulan ahşap evler dökülmeye başladı. Uçmakdere'yi kültür köyü yapma sözü veren Kadir Albayrak bu sözünü de tutamayarak hayal kırıklığı yarattı

Tekirdağ Merkez İlçe Süleyanpaşa'da restore ettiği 5 tane tarihi yapının haricinde bir varlık gösteremeyen Kadir Albayrak ve yönetimi Eruğrul Mahalelesinde tarihi evlerin bulunduğu sokakların peyzajını, düzenlemesini dahi yapamayarak harabe vaziyette 10 yıl zaman kaybetti. Tekirdağ Büyükşehir Bütçesinin önemli bir kısmını repoya yatırarak faiz geliri elde etmeye çalışan Kadir Albayrak'ın turizm yatırım planı olmadığı anlaşıldı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağın en kıymetli yeri olan sahilde Tekirağaç adı altında işlettiği kafe naylon brandalar ile köy kahvesinden öteye geçemeyerek rezil bir vaziyyette tüm çirkinliğini Tekirdağlıların gözüne soktu.

TEKİRDAĞLILARLA DALGA GEÇER GİBİ TURİZM ROTASI PAYLAŞIMI YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albyrak 10 yıldır tek bir çivi dahi çakmadığı turizm alanında turizm rotası paylaşamı yapması Tekirdağlılarla dalga geçiyor yorumlarına neden oldu. 

Tekirdağlılar Kadir Albyark'tan bir an önce kurtulmak, kayıp 10 yılı telafi etmek istiyor şeklinde yüzlerce yorum yaparak çeşitli sosyal medya platformalarında görüşlerini dile getirdiler

Gizemli danışmanın Albayrak'la sır ilişkisi Makale: Gizemli danışmanın Albayrak'la sır ilişkisi

Editör: Fatih ERGE