Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Başoğul, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Gülay, S.S. 266 Sayılı Hayrabolu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Yaşar Şentürk, Ziraat Odası Başkanı Yaşar Fidancı, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Ökmen, Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmet Karabey, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Saran, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Turgay Baykut, Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şenol Kağıtçı ve Bölge Müdürü Ethem Çetin ile yapılan buluşmalarda, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Yüksel, ziyaretleri sırasında Hayrabolu esnafının işyerlerine de konuk olarak talep ve beklentilerini dinledi. Yüksel, "Hayrabolu'muzun ve Tekirdağ’ımızın kalkınması için atılacak her adım, bizim için büyük önem taşıyor. Gerçek belediyecilik vizyonumuz, Değişim - Gelişim -  anlayışımızla, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yüksel'in ziyareti, Hayrabolu'nun sosyal ve ekonomik anlamda daha ileriye taşınması için atılan adımların bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Vatandaşlar tarafından Hayrabolu'nun ve Tekirdağ'ın geleceği adına umut verici olarak görülen bu ziyaretler, Cüneyt Yüksel'in ilçe sakinleri ve yerel yöneticilerle olan güçlü iletişimini ve iş birliğini bir kez daha ortaya koydu.

Editör: Fatih ERGE