Partinin Tekirdağ milletvekili adayı Mehmet Çakı, otobüsten halka hitap ederek "14 Mayıs'ta Milli Görüş'ü Meclis'e taşıyacağız. Milletimizin çıkarları için çalışmaya devam ediyoruz. 14 Mayıs'ta Refah gelecek" dedi. Otobüste bulunan diğer milletvekili adayları Filiz Şen, Burak Çapkın ve Hasan Doğan da katılımcıları selamladı.

Mehmet Çakı konuşmasında, halkın içinden geldiklerini ve bölgenin sorunlarını çok iyi bildiklerini vurguladı. Kendilerinin de aynı bölgelerden geldiği için ülkenin ve bölgenin sorunlarını iyi anladıklarını ifade etti. Su sorununa değinen Çakı, bölgede ciddi bir su sıkıntısı olduğunu belirterek, suyun korunması için hazırladıkları projelerden bahsetti. Ayrıca Çorlu Havaalanı'ndaki sefer sayısının artırılması gerektiğini ve bölgenin kalkınması açısından bunun önemli olduğunu kaydetti.

Uyuşturucu sorunundan da söz eden Çakı, Esenyurt'tan gelen uyuşturucu baronlarıyla mücadele etmek ve gençleri spora ve sanata yönlendirmek için hazırladıkları projelerden bahsetti. Gençlere ücretsiz yapay zeka ve yabancı dil kursları sunmak istediklerini ifade etti.

Tekirdağ'ın deniz kenti olmasına rağmen vatandaşların denize giremediğine dikkat çeken Çakı, komşu ülkelerde yaşayanların kimlikleriyle sınırı geçebilmeleri gerektiğini söyledi. Son olarak, Yeniden Refah Partisi'nin Milli Kaynak Paketleri ile 150 milyar dolarlık bir kaynağı harekete geçirebileceklerini belirterek, desteklerini istedi ve devletin ve milletin zaferine inandıklarını aktardı.

Yeniden Refah Partisi seçim otobüsünün Tekirdağ ziyaretiyle halka mesajlarını iletti ve seçim çalışmalarını sürdürdü.

Editör: Fatih ERGE