"GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ TÖRENİ

Tekirdağ'a önemli yatırımlar yapan iş insanı Erdoğan Orhan ve çocuklarının sahibi olduğu Ekonomi AŞ Orhan's Home Garden, İstanbul yolunda Atatürk Ormanı ve Haliç Oto'nun yanında yeni şubesini açtı. Açılış törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve birçok davetli katıldı.

'TRAKYA'DA BİRİNCİ, TÜRKİYE'DE İSE İLK BEŞTEYİZ'

Sürekli büyüdüklerini ifade eden Erdoğan Orhan, "Sayın Valimiz Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla, mobilya ve beyaz eşya sektöründe en güçlü markalarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan, bütün kazancını kendi bölgemizde yatırım yaparak değerlendiren ve genişleyen kadrosuyla istihdam sağlayan Ekonomi A.Ş. bünyesine yeni bir mağaza daha ekledik. 41 yıllık tecrübe ve başarımızın en güçlü sembolü haline gelen ORHAN'S markamızın, Trakya bölgesinde birinci ve Türkiye genelinde ilk beşte yerini almış olmasından büyük gurur duyuyoruz. 8000 metrekare kapalı, 4000 metrekare açık alana sahip ORHAN'S mağazalarımızda Türkiye ve Avrupa'ya hizmet sunmanın heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edildi. Daha sonra Orhan açılışa katılanlara üç katlı mağazayı gezdirdi. Ayrıca Orhan, açılışa özel olarak bütün ürünlerde %15 indirim yaptı."

Editör: Fatih ERGE