DIŞ CEPHE VE MİNARELERİ TEMİZLEDİK

Merkez Osmanlı Camii’nin Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi kapsamında duvarları kaldırılarak Kent Meydanı ile bütünleştirildiğini anımsatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Merkez Osmanlı Camii’nin dış cephe ve minarelerini mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile temizledik. Şimdi de tuvalet ve abdesthanelerinde bakım onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

TUVALETLER MODERN VE KULLANIŞLI HALE GETİRİLDİ

Osmanlı Camii tuvalet ve abdesthane yenileme çalışmaları hakkında da bilgiler çevren Belediye Başkan Akay, “Camimizin tuvalet ve abdesthaneleri artık kullanılamaz hale gelmişti. Yenileme çalışmalarımız kapsamında erkekler tuvaleti kısmında 20 adet şadırvan, 14 adet kabinli tuvalet, 4 adet pisuar ve 2 adet lavabo tezgahı yapım çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açtık” dedi.

KADINLAR TUVALETİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kadınlar tuvaleti kısmında yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Akay, “Kadınlar tuvaleti kısmında da 3 adet kabinli tuvalet ve 7 adet şadırvan ile 2 adet lavabo tezgahı yapacağız. Buradaki çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

5 TON KAPASİTELİ SU DEPOSU YERLEŞTİRİLDİ

Merkez Osmanlı Camii tuvalet ve abdesthane çalışmaları kapsamında camimizin altyapısının tamamen yenilendiğini sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Camimizin musluklarından artık sıcak su da akıyor. Havalandırma sistemini tamamen yeniledik. 5 ton kapasiteli su deposunun da ilave edildiği çalışmalar kapsamında tuvalet ve abdesthanelerimizde modern aydınlatma çalışmaları da gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.  

Editör: Fatih ERGE