Etkinlikte bir konuşma yapan Karakoç, 14 Mayıs seçimlerine gidildiği bu günlerde Türkiye ve dünya gündemini değerlendirdi.

Karakoç konuşmasında, "14 Mayıs'ta hilalin yanında Cumhur İttifakını destekliyoruz. Üç hilalli bayrak boynu bükük kalmasın" dedi.

Topkapı sosyal tesislerinde düzenlediği Birlik ve Beraberlik Yemeğinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camianın sembol isimlerinden Erdem Karakoç, 14 Mayıs'ta hilalin yanında Cumhur İttifakını desteklediklerini söyledi. Karakoç, "Üç hilalli bayrak boynu bükük kalmasın" diye konuştu.

Topantıda Ülkücülerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi vurgusu yaptı. Toplnatının ev sahipliğini yapan ülkücü camianın duayenlerinden Erdem Karakoç konuşmasında, CHP ve millet ittifakına çok sert yüklenirken, parti içi söylentilere cevap verdi.  

Toplantıya Ülkücü camianın taşmedreselilerinden Yunus Meral katılım sağlarken, Tekirdağlı Gazeteci Fatih Erge davet almasına rağmen katılamayarak birlik beraberlik yemeğinin camiamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Fatih ERGE