Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği (ETMD), Tekirdağ İli Temsilciliği için önemli bir adım attı. 19/08/2023 tarihinde ETMD Yönetim Kurulu üyeleri ve Tekirdağ Bölgesi'nden katılım gösteren üyeler arasında yapılan kahvaltılı bir buluşma ile temsilcilik protokolü imzalandı ve temsilcilik belgesi takdim edildi.

ETMD Yönetim Kurulu Başkanı  Cemil Topak, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cemaloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ramazan Taşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Başar ve diğer üyelerin katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Mustafa Semih Karakavak'a Tekirdağ İl Temsilciliği Belgesi sunuldu.

Önceki dönemde Tekirdağ İli Temsilciliği görevini üstlenen ve değerli çalışmalara imza atan aynı zamanda ETMD Yönetim Kurulu Üyesi olan  Ömer Ramazan Taşkın, katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Buluşma, GANOS firmasının sponsorluğunda gerçekleşti ve katılımcılara özel sunumlar yapıldı. POWER ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. AŞ'den Proje ve İş Geliştirme Müdürü  Mehmet Çelikyay, sunumuyla katkılarından dolayı takdir edildi.

ETMD, Tekirdağ İli Temsilciliği Protokolü imzalayarak bölgedeki faaliyetlerini güçlendirmeyi ve enerji teknolojileri alanında daha ileri adımlar atmaya devam etmeyi hedefliyor

Editör: Fatih ERGE