Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımız, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan Komşu Paket kampanyamıza her bir paket için 400 TL bağış yaparak katılabilirler” dedi.

Afet bölgesindeki vatandaşlarımız için başlatılan Komşu Paket kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden, temel gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, depremzedelere destek olabilirler” dedi.

ÇOK ZOR VE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORLAR

Komşu Paket kampanyasının kentimizde daha önce Ramazan aylarında ve pandemi döneminde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Akay, “Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Adana, Diyarbakır, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa’da yaşayan depremzede vatandaşlarımız çok zor ve sıkıntılı günler geçiriyorlar. Afet bölgesinde temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever hemşerilerimizin yardım elinin uzanabilmesi için Komşu Paket uygulamasını yeniden başlattık. Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarımız için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alabilirler” diye konuştu.

KOMŞU PAKET KAMPANYASINA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

“Bu toprakların bize öğrettiği dayanışmaya, yardımlaşmaya, belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde depremzede vatandaşlarımıza destek olabilirsiniz” diyen Belediye Başkan Akay, “Vatandaşlarımız ‘Komşu Paketi’ kampanyasına destek olmak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinde 400 TL’lik bağış tutarını yatırabilir, ardından banka dekontunu sisteme yükleyerek Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirler. Sizlerin destekleri ile temin edilecek olan temel gıda ve ihtiyaç malzemeleri bölgenin ihtiyaçlarına göre Çerkezköy Belediyesi tarafından adet bölgesine ulaştırılacaktır” açıklamalarında bulundu.

TÜM HEMŞERİLERİMİ KAMPANYAYA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

“Bizler de bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle depremden etkilenen vatandaşlarımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” Akay, “Bu süreçte Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile el ele vererek deprem yaralarını hep birlikte saracağız. Tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnafımızı depremzede vatandaşlarımız için başlattığımız Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Fatih ERGE