Tanıtım afişinde Çorlu Belediye Başkanı ve aday adayı Ahmet Sarıkurt'a yer veren Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ise görmezden geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 7 yılda tamamlanan Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 19 Aralık 2023 Salı günü saat 14.30'da, Çorlu Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi ise 20 Aralık Çarşamba günü saat 19.00'da düzenlenecek bir törenle halkın hizmetine sunulacak.

Aday belirleme süreci devam ederken, açılışları ardışık şekilde gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve aday adayı Kadir Albayrak, Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Çorlu Ünal Baysan Gösteri ve Kongre Merkezi'nin açılışlarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Ancak burada dikkat çeken bir detay oldu. Albayrak, Çorlu'daki açılış ilanında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'a yer verirken, Çerkezköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Vahap Akay'ı ise göz ardı etti. Bu durum rakibine karşı bir ambargo uyguladığı şeklinde tepkilere neden oldu.

Gizemli danışmanın Albayrak'la sır ilişkisi Makale: Gizemli danışmanın Albayrak'la sır ilişkisi

Editör: Fatih ERGE