İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “28.07.2023 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve CHP yöneticileri Sefaalan mahallemizde düğün salonu açılışı gerçekleştirmiş ve bu açılış Cumhuriyet Halk Partisi’nin parti bina açılışı yaklaşımı ile organize edilmiştir” dedi.
Öztürk, “Kendisini ittifakla destekleyen İYİ Parti’yi görmezden gelmelerine zaten alıştık, bu sebeple tepkimizin merkezinde partimizin davet edilmemesinden ziyade ayrıştırıcı zihniyeti yer almaktadır. Her görüşmede ” Bir telefon kadar yakınım” Cümlesini kuran Sn .Kadir Albayrak ‘ın “Samimiyet”ini bu vesile ile bir kez daha görmüş bulunduk” dedi.

Öztürk, “Bugün bu kente farklı partilerden meclis üyeleri, vergileriyle yine CHP dışındaki partilere mensup vatandaşlarımız hizmet etmekte. Eğer sizler ,biz ve diğerleri anlayışını dayatmak istiyorsanız bu gidişatın sonu hüsran olur. Tek beklentisi halkın çıkarlarına ve birliğine uygun hareket etmek olan bir ilçe başkanı olarak son söyleyeceğim ” Yolunuz yol değil” dedi.

Editör: Fatih ERGE