Çerkezköy İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal Milletvekili aday adaylığını açıklayarak mikrofonumuza özel açıklamalarda bulundu.

Köksal açıklamasında: Ben Dilek KÖKSAL 1978 Lüleburgaz doğumluyum, evliyim iki çocuk annesiyim. Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde 15 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Dilka Best Grup bünyesinde 2500’e yakın çalışanımla bölgede istihdam yaratan bir firmanın yönetim kurulu başkanıyım.

2018 yılında partimize üye oldum. 2019 yerel seçimlerinde meclis üyesi olmak nasip oldu. O dört yıllık süreçte Meclis üyeliğinin yanı sıra Veliköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Yönetim Kurulu Üyesi olarak sanayicilerimizin problemlerini çözüm noktalarında çalıştım. Ege Marmara Belediyeler Birliğinde Çevreci Belediyeler Birliği'nde yine komisyon üyesi olarak görev aldım. Tekirdağ’ın problemlerine de burada çevre problemlerine de duyarsız kalmadık. Ben Tekirdağ Çerkezköy’de ikamet ediyorum, şirketimin merkezi de Çerkezköy ama Çorlu, Kapaklı, Lüleburgaz bölgelerinde de şubelerimiz var.

İşim, insan kaynakları bir yüzümüz, vatandaşımıza diğer yüzümüz sanayiciye dönük bölgenin problemlerini çok iyi biliyorum. Göçten kaynaklı ciddi problemlerimiz var. Tekirdağ özellikle Çerkezköy Kapaklı Çorlu üçgeni 81 ilden göç alan bir bölge. Göçten kaynaklı ciddi bir problemlerimiz var. Bu problemlerin üzerine eğileceğiz. Mecliste bunları gündeme getireceğiz. Ben sadece Tekirdağ bölgesinin vekil adayı olmak istemiyorum. Bunu her seferinde genel merkezimizde de dile getirdim. Ben çiftçi bir ailenin kızıyım. Bu topraklarda doğdum. Bir sanayi şehrinde şu an ticaretle uğraşıyorum. Bu kadar insana istihdam sağlıyorum. Ben Trakya bölgesinde ciddi anlamda İYİ Parti’ye ivme katacağımı düşünüyorum.

Editör: Fatih ERGE