Eral, çalışmalarını sokakta sürdürerek esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor ve vatandaşlarla bir araya gelerek yerel yönetimlerden beklentilerini dinliyor.

Erdin Eral’ın ziyaretleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği, Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Odası, Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve oda üyeleri gibi birçok kuruluşu ziyaret etti. STK temsilcilerinin yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyen Eral, önerileri tek tek not alarak dikkate alacağını belirtti.

Erdin Eral, vatandaşlarla da fırsat buldukça buluşuyor ve onların görüşlerini, taleplerini ve önerilerini dinliyor. Son olarak, Namık Kemal Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Eral, esnafların desteklerine teşekkür etti.

Fırsat buldukça vatandaşlarla da buluşan Eral, “Şehrimizin her bir köşesinde çalışan, üreten değerli esnaflarımız var. Bugün, Namık Kemal Mahallesi’nde esnafımızı ziyaret ettik. Her birinin görüş, talep ve önerilerini topladık. Destekleri için her birime teşekkür ederim” dedi.

Editör: Fatih ERGE