14 Mayıs Genel seçimleri için açıklanan listede Ak Parti 1. sıra Tekirdağ milletvekili adayı olan Mestan Özcan Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Twitter hesabından müjde paylaşımı yaptı: 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'ımıza yeni bir liman yapılacağını açıkladı. Hayırlı, uğurlu olsun. " dedi

NATO LİMANI OLABİLİR

Edindiğimiz bilgilere göre, Marmara Ereğlisi ilçesinde 2002 yılında yapımına başlanan ve yüzde 38'i tamamladıktan sonra NATO'nun yapımından vazgeçtiği liman yıllardır atıl şekilde bekliyor. 750 metre iskele uzunluğuna sahip limanın 20 yıldır kaderine terk edilmiş vaziyette. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ'a liman müjdesini Nato limanın ticari liman olarak kazandıralacağını tahmin ediyoruz. 

MESTAN ÖZCAN MARİNA İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

 Gazetemize özel açıklama yapan Ak Parti Milletvekili adayı Mestan Özcan "Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde yıllardır atıl duran yat limanı çürümek üzere, burası için ortak akıl ile acil projelendirme yapmak ve ekonomiye kazandırmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin, Süleymanpaşa Belediyemizin görüşleri ile projeyi bir an önce hayata geçireceğiz" Dedi.

Editör: Fatih ERGE