CHP Tekirdağ İl Başkanlığının koordinasyonunda deprem bölgesine yardım ulaştırmak için yola çıkan CHP Tekirdağ örgütü; CHP İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Tekirdağ Milletvekili Sn. İlhami Özcan Aygun,  CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Nurten Yontar, CHP Tekirdağ İlçe Başkanları, CHP'li İlçe Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticilerinden oluşan CHP ekibine kalabalık bir teknik ekip de destek verdi. 

“Organizasyona CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı; İlçe Başkanı Sn. Özgür Taşmerdivenli, İlçe Başkanvekili Ali Engin, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Erman Akcan ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Boğaç Baykal bir adet arazi destek aracı ile katıldılar.

CHP Tekirdağ heyeti 120 çadır ve çadır içi malzemelerin yanı sıra yiyecek, içecek, ilaç ve hijyen malzemeleri ile dolu tırlar ve kırsal alana ulaşmada destek olması amacıyla pikap araçlarla depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bölgede bulunuyor. 

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli bölgeden yapmış olduğu paylaşımında 'Örgütümüzle birlikte gece gündüz, yağmur çamur demeden depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Çadırları kendi ellerimizle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kuruyoruz.' diyerek bölgede yaşananları aktardı.

Editör: Fatih ERGE