Aygun’e ziyaretlerde CHP Süleymanpaşa ilçe başkanı Özgür Taşmerdivenli, Deva İlçe Ozan Varan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ali Yakut ve partililer katıldı.

MANAVLA SOĞAN SOHBETİ YAPTI

Çınarlı Mahallesinde bir manavı ziyaret eden Aygun, “Şimdi her şey ortada. İnsanların bitti filmin sonu gözüküyor. Yani hepimiz için hayırlısı olsun. Sarımsak, soğan patates aşırı yüksek. Önceden soğan gibi tekme atıyorlardı. Hiç bakmıyorlardı. Sıradan bir şeydi. Kaldırımlara bırakıyorlardı şimdi para yapmıyordu. Şimdi altın oldu. Altın oldu aynı şekilde ama güzel olacak hep beraber. İnşallah 14 Mayısta geliyor sandıklarda. Biz sahip çıkacağız. Sizler de gerekeni yapacağınız. Soğan sarımsak Erdoğan’ın başını yiyecek.” Dedi.

‘14 MAYISTA VATANDAŞ SANDIKLARI PATLATACAK’

Aygun, “Sabah erken saatlerinden beri sahadayız. Dün Hayrabolu’daydık, bugün Süleymanpaşa merkezde başladı. Salı pazarı salı pazarında arkadaşların hepsi şahit ve o kadar güzel bir ilgi var ki artık sandıkların patlatacaklarına hep beraber hemfikiriz netiz o konuda vatandaş 14 mayısı dört gözle bekliyorlar. Geçim sıkıntısı almış, başına gitmiş. Peynir ve zeytin tezgahları kuvvet tezgahı gibi haline gelmiş. Hatta orada bir aileyle pazar alışveriş yapan aile ile merhabalaştık Kendimizi tanıtmadık baştan bize tabi ne varsa yağdı işte sizin yüzünüzden bizi AK Parti zannetmiş beyefendi varsa bize yüklendi dedi. Biz yapmadık biz yokuz. İktidarda 21 yıldan beri AK Parti. Siz AK Partili zannettim. Bizim Cumhuriyet Halk Parti milletvekili adayı ve milletvekiliyim aynı zamanda tanıttım. Bugün Gelecek Partisi Deva Partisi Millet İttifakı arkadaşlarla birlikte zaten süreci yürütüyoruz. Ondan sonra özür diledi bizden. Aslında demek ki vatandaşın artık burasına kadar gelmiş” dedi.

YEMEK YAPMAK İÇİN SOĞANI ALMAK ZORLAŞTI

Aygun, “Bence gücü yok ve rahmetli Demirel gibi hükümetleri boş tencere götürecek. Tencerenin götürmediği hükümet yoktur. Evin mutfağında kaynayan tencere boş tencere şu Ak Parti ile birlikte olan ittifakın içerisinde olduğu yeniden Refah Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin de desteklemiş olduğu Cumhur İttifakı’nın sonu olacak diyorum. Ben buradan net söylüyorum çünkü işte geziyoruz. Az önce soğanı gördük, terörist olduğu patatesi gördük. Aynı şekilde insanlar yemek yapacak. Yemek yapmak için soğanı almak zorlaştı ve geçmişte hatırlarsınız. Soğan kaldırımlarda bırakılır. Hiç kimse bakmaz. lokantalar restorantlarda kapı önünde soğan çuvalını gördük. Artık soğan çuvalını kapı önünde görmek hepsi altın gibi kapalı zincirli olan yerlere bırakılıyor. Geldiğimiz noktada bu 21 yıllık AK Parti miktarının Türkiye getirmiş olduğu tablo bu geçim, ekonomi bu miktarın sonu olacak diyorum” dedi.

PARLAMENTER SİSTEME BİRLİKTE GEÇECEĞİZ

Aygun, “Ben ve Tekirdağlı hemşirelerimizin ve ülkemizin değişik yerdeki hemşerimizin vereceği o güzel desteklerle beraber 14 Mayıs akşamı millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız olacak. Millet ittifakının ortakları ile beraber İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi, CHP oluşturduğu Millet İttifakı da parlamentoda çoğunluğu sağlayarak gerçekleştirerek iddiamızı, pekiştirerek ve özlem duyduğumuz üç tane parlamenter sisteme geçişin anahtarını birlikte hazırlayacağız, açacağız diyor” dedi.

Editör: Fatih ERGE