AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, kurulduğu günden bu yana milletin refahı, birliği ve huzuru için çalışmalarını sürdüren partinin sembolü olduğunu belirterek, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Şentürk, istifa mektubunda AK Parti'nin temel değerlerine vurgu yaparak, adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhunun Türkiye'nin güçlü ilerlemesi için önemli bir direksiyon görevi üstlendiğini ifade etti.

AK Parti'nin toplumun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören bir parti olduğunu vurgulayan Şentürk, ülkenin her köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirdiğini belirtti. Görev süresi boyunca ilçenin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyleyen Şentürk, projeler ve hedefler doğrultusunda birçok başarı elde ettiklerini ifade etti.

İstifa mektubunda ayrıca, desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkanı, İl Başkanı, Tekirdağ vekilleri, ilçe yönetim kurulu, meclis üyeleri, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları, mahalle başkanları, parti üyeleri ve tüm hemşehrilerine teşekkürlerini ileten Şentürk, AK Parti davasının hizmet maratonunun bir bayrak yarışı olduğunu vurguladı. Görev süresi boyunca partinin yüklemiş olduğu misyonu ilçede taşımaya çalıştıklarını ve bundan sonra da taşımaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk'ün istifası, parti içinde ve ilçe siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Şentürk'ün yerine kimin atanacağı ise merak konusu.

Editör: Fatih ERGE