Adı geçtiğimiz günlerde Kaptan Demir Çelik fabrikasında ki iş akitlerinin fesih edilmesi ile gündeme gelen Şükrü E.’ye silahlı saldırı da bulunuldu

Yaşar Kaptan Çebi ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’ninde ortak olduğu fabrikayı yaklaşık 50 milyon dolar dolandırıldıkları, Fabrikanın üst düzey yöneticisi Ş.E. ve fabrika müdürlerinden E. E. isimli kişilerin Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nde akrabaları üzerine bir şirket kurdukları ve fabrikanın ihtiyacı olan birçok malzemeyi bu şirket üzerinden yüksek fiyatlara sattıkları haberlere yansımıştı. İddiaya göre özellikle fabrikanın en çok ihtiyaç duyduğu ithal ürünleri kendi şirketleri üzerinden ithal eden fabrikanın üst düzey yöneticileri bu malzemeleri 4-5 katı fiyata satmışlardı.

Bu olay sonrası YKÇ DÇ Fabrikasından Şükrü E.’in ilişkisinin kesildiği bildirilmişti.

Çorlu ilçesi Esentepe Mahallesi Sancak 2. Sokak mevkiinde bulunan çocuk parkına motosikletle gelen kimliği belirsiz şahıs, eşi ve çocuğuyla birlikte parkta bulunan AK Parti Çorlu Belediye Meclis Üyesi Şükrü E.'ye silahlı saldırı düzenledi.

Açılan 3 el ateş sonucu iki bacağından yaralanan Şükrü E. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

(Tekirdağ Odak Haber)

Editör: Fatih ERGE