23 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikler, 12.00-18.00 saatleri arasında sahil dolgu alanda (Marina arkası) yapılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları resmi törenlerin ardından saat 12.00’de başlayacak.

YURTDIŞINDAN ÇOCUKLAR DA BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLACAK

Birçok ülkeden çocukların katılacağı Süleymanpaşa Belediyesi Uluslararası Çocuk Şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne olacak. Şenlik kapsamında onlarca farklı etkinlik gerçekleştirilecek ve çocuklar çifte bayram sevinci yaşayacaklar.

ONLARCA EĞLENCELİ ETKİNLİK TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Bilimsel ve eğlenceli atölyeler, Macera küpleri, Alçak ip ve Survivor parkurları, Dev oyunlar (jenga vb.), Şişme oyun grupları, Panayıs Oyunları, El baskısı, Sosis balon, Yüz boyama, Maskot bando, Halk oyunları, Sahne gösterileri, Kodlama ve STEM ayölyesi ve çok daha fazlasının yer alacağı 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

BAŞKAN YÜKSEL TÜM ÇOCUKLARI ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Şenlikle ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tüm çocukları şenliklere davet etti. Yüksel, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızda, çocuklarımızın yüzünü güldürmek amacıyla dopdolu bir şenlik hazırladık. Bu sene Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelmesiyle çifte bayram sevinci yaşayacağız. Onlarca farklı etkinlik ve atölye çocuklarımızı bekliyor olacak. Tüm çocuklarımızı şenliğimize bekliyoruz,” diye konuştu.

Editör: Fatih ERGE