GÜNCELLENMİŞ HABER

Sabah saatlerinde yapılması planlanan çelenk koyma töreni ve Şehitlik ziyareti hava şartlarından dolayı tehir edildi.

İl genelinde etkinlikler devam ediyor;

KAPAKLI 10.04.2023

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Kapaklı Belediyesi anaokulunda eğitim gören öğrenciler ve okul öğretmenleri tarafından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ziyaret edilerek burada görev yapan polis memurlarının polis haftası kutlanmıştır.

SÜLEYMANPAŞA 10.04.2023

Tekirdağ Neşe Erberk Anaokulunda 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Toplum destekli polislik şube, Trafik Denetleme ve Önleyici hizmetler büro amirliği ekiplerimizle birlikte Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza polislik mesleğini anlatıp çocuklarımızla eğlenceli vakit geçirildi

SÜLEYMANPAŞA- MEVLÜD  11.04.2023

Kuruluşumuzun 178. Yıldönümü münasebeti ile şahadet mertebesine ermiş şehitlerimiz , gazilerimiz ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Rüstempaşa camiinde halkımızın da katılımıyla Mevlid-i Şerif okutuldu.

SÜLEYMANPAŞA - ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA İFTAR 11.04 .2023

Ardından yine şehit ve gazi yakınlarımız için Vali vekili Kaan Peker ve il protokolünün de katılımıyla iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programda İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan “DAİMA YANINIZDAYIZ” temalı video katılımcılara izletildi.

SÜLEYMANPAŞA - 11.04 .2023

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  İlhan KOÇER, Neşe Alten Anaokulu  Okul müdürü ve Anaokulu öğrencileri Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıldönümünü  kutlamak için İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Hakan FINDIK’a makam ziyaretinde bulundu.

EDİTÖRDEN

10 NİSAN POLİS HAFTASI NEDEN KUTLANIYOR?

10 Nisan, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümüdür ve Türkiye'de Polis Haftası'nın kutlanmasının temel nedenidir. Türkiye'de Polis Teşkilatı, 1845 yılında Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuştur. Polis Teşkilatı'nın kuruluş amacı, halkın güvenliğini ve kamu düzenini korumak, suç işleyenleri yakalamak ve toplumda huzuru sağlamaktır. Bugün Türkiye'de, Polis Teşkilatı tüm ülke genelinde faaliyet gösteren ve kamu düzeninin korunmasında önemli bir rol üstlenen bir kurumdur. 10 Nisan Polis Haftası'nın kutlanması, polis teşkilatına yönelik saygıyı ve takdiri ifade etmek ve toplum ile polis arasındaki bağları güçlendirmek için önemli bir fırsattır.

Editör: Fatih ERGE