İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Zeki Uzun, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında aday adaylığını resmen duyurarak vatandaşlara seslendi. Tekirdağ için dur durak demeden çalışacağının altını çizen Uzun:” Ben koltukta oturmaya değil ilimizi, ilçelerimizi, cadde cadde sokak sokak gezmeye geliyorum.” dedi.

Kalabalık ve coşkulu bir kitle tarafından alkışlanarak karşılanan Uzun, salondaki herkesle selamlaştıktan sonra yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:” Sayın İl başkanım, il yöneticilerim, kıymetli ilçe başkanlarım, ilçe yöneticilerim, değerli kadın politikaları başkanlarım ve yöneticilerim, umudumuz olan gençlik kolları başkanlarım, çok değerli misafirler, hanımefendiler, beyefendiler ve basın mensubu kardeşlerim. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Öncelikle, 6 Şubat’ta 11 ilimizde meydana gelen ve ülkemizi, her birimizi derinden etkileyen, tarihe felaket olarak geçen depremlerde ve hemen ardından 15 Mart’ta yaşanan sel felaketinde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa, yakınlarına ise sabırlar diliyorum. Bir daha böylesine büyük acılar yaşanmamasını, içinde bulunduğumuz mübarek günlerde niyaz ediyor, bu vesileyle de 11 ayın sultanı olan Ramazan ayımızın hepimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

“Fikir alışverişinde bulunup bu yola çıktım”

Bugün burada toplanma amacımız Zeki UZUN olarak, mensubu olmaktan gurur duyduğum İYİ Partimizin, Tekirdağ Milletvekili Aday adayı olduğumu huzurlarınızda kamuoyuna duyurmak ve bu haklı gururu sizlerle paylaşmaktır.  Bu yola çıkarken il başkanım, ilçe başkanım ve tüm Tekirdağ teşkilatlarımızla genel merkezimizle irtibatımı eksik etmeden, genel başkan yardımcılarımızın tamamına yakını ile görüşüp, aday olmayı düşündüğümü ve onların da olurunu alarak aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bu yola çıktık”

Müsaadelerinizle kısaca kendimden ve bugüne dek icra etmiş olduğum faaliyetlerden bahsetmek isterim. 35 yıldır Çorlu’da yaşayan bir kardeşiniz olarak Tekirdağ, Çorlu ve Marmaaraereğlisi’nde birçok projelere imza attım. Şehrimizde 15 yıl Kızılay Başkanlığı yaptım, birçok Sivil Toplum Kuruluşu, dernek, kurum ve vakıflarda önemli görevler icra ettim. Yapmış olduğum çalışmalar ve icra ettiğim bütün görevlerde her zaman “insan” en önemli faktör olarak her şeyin başında geldi. Bizler, insan ve insanlığa yapılan her türlü hizmeti kutsal bildik ve bu bilinçle faaliyetlerimizi icra ettik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bu zamana kadar milletimize hizmet veren tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde çalıştım. Sosyal Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyeti üyesi iken, ihtiyaç sahiplerimizin ihtiyaçlarını gidermek suretiyle yüreklerine dokunduk ve mutluluklarına şahit olduk.

“Bu yol meşakkatli biliyorum ama var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

Bugün ise, şimdiye dek edindiğim tecrübe ve birikimimi Tekirdağ ve tüm ilçelerimizi en iyi şekilde temsil etmek maksadıyla sizlerin vekili olma yoluna çıkıyorum. Bu yol meşakkatli bir yol biliyorum, siz hemşehrilerim için var gücümle çalışacağımdan, Tekirdağımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hak ettiği gibi temsil edeceğimden, şehrimizi sosyal, ekonomik, turizm, eğitim, sağlık ve tüm alanlarda geliştireceğimden, umudumuz gençlerimizin ülkesine küsmediği, küstürülmediği, nitelikli vasıflarını bir kenara koyup niteliği olmayan işler için vatanından ayrılmak zorunda hissetmediği, yaşanılabilir bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

“Ben koltukta oturmaya değil adım adım gezmeye geliyorum”

 Şunun altını önemle çizmek istiyorum ki ben milletin vekili olmaya geliyorum, Tekirdağ halkımızı meclisimizde temsil etmeye geliyorum, koltukta oturmaya değil, ilimizin, ilçelerimizin sokaklarını caddelerini adım adım gezmeye, halkımızın sorunlarını çözmeye, dertlerine derman olmaya geliyorum. Milletimizin vekili olmak için çıktığım bu yol Ülkemize, Milletimize ve Tekirdağımıza hayırlı olsun. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. “dedi.



 

Editör: Fatih ERGE