Seçim ile ilgili Tekirdağ 'da CHP oylarının arttığını belirten Nallar açıklamasında:

"14 Mayıs Milletvekili ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerini geride bıraktık. 

CHP Tekirdağ İl Örgütü olarak tüm ilçe örgütlerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız, Halkçı liselilerimiz ile gece-gündüz demeden örgütlü ve koordineli bir seçim kampanyası yürüttük.

Bu çalışmalarımızın sonucunda; halkımız partimizin desteklediği Millet ittifakı adaylarına %47 destek vererek toplamda beş, CHP den ise dört milletvekilini %36 yı aşan oyla meclise gönderirken Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’na %60’a yakın oy kullanarak açık ve ezici desteğini ortaya koymuştur. 

Her ne kadar yurdumuz genelinde seçim sonuçları istediğimiz gibi olmasa da Tekirdağ halkı oylarıyla örgütümüze, adaylarımıza ve ortaya koyduğumuz Türkiye Vizyonuna tam destek vererek hem oylarımızı tüm ilçelerimizde artırmış hem de CHP örgütü olarak Tekirdağ tarihinde üstün bir başarıya imza atmamızı sağlamıştır.

Bu başarıda pay sahibi olan, İl ve İlçe örgütlerimize, Kadın ve Gençlik kollarımıza, Halkçı liselilerimize, seçim esnasında eksiksiz bir şekilde görev yapan ve halkımızın oylarına sahip çıkan sandık görevlilerimize, hukukçularımıza, müşahitlerimize, bilişim görevlilerimize;

Kalbi Cumhuriyet Halk Partisi için çarpan değerli üyelerimize, bu seçim sürecinde tek amaç uğruna bir araya geldiğimiz, önce vatan diyen ve birlikte uyum içinde çalıştığımız ittifak partilerin teşkilatlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 

Adil şartlarda yarışmadığımız, iktidarın her imkânından faydalanan tek adam rejimine karşı yanımızda olup bizi destekleyen halkımıza tekrar şükranlarımızı sunarız.

Dün olduğu gibi, bugün ve yarında tüm örgütümüz ve halkımızla birlikte, ülkemizin yaşadığı tüm sorunları ortadan kaldırmak adına çalışmalarımıza büyük bir azimle durmadan, yorulmadan, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan devam edeceğimizden, seçim süreci boyunca karşı tarafça halkımıza verilen tüm vaatlerin takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Editör: Fatih ERGE