Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde, 20 bin kilometrekarelik alanda hizmet veren TREDAŞ, yaklaşık 2 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtım hizmeti sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, 409 kişiden oluşan arıza, onarım ve bakım personeli ile 116 araç, yeni yıl gecesi sahada görev yapacak.

TREDAŞ, yılbaşına yönelik özel düzenlemelerle çalışma saatlerini ayarlayarak olası arızalara hızla müdahale etmeyi planlıyor. Sahadaki ekiplerin etkin bir şekilde müdahalede bulunabilmesi için iletişim kanallarını güçlendiren TREDAŞ, anlık arıza durumlarında müşterilere daha hızlı ve etkili destek sağlamayı amaçlıyor.

Sektöründe ilk olma özelliği taşıyan bütünleşik Operasyon Merkezi ile TREDAŞ, elektrik şebekesinin uzaktan kontrolünü sağlayacak. Bu sistem, sahadaki ekiplerin çalışmalarını anlık olarak izleyerek, olası arıza veya kesinti durumlarında hızla müdahale edip sorunları çözmeye yardımcı olacak.

Yılbaşı gecesi, 186 Çağrı Merkezi, web sitesi ve yapay zekâ TREDAŞ Enerjik üzerinden müşteri talepleri anlık olarak takip edilecek. Bu kapsamda, TREDAŞ, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak abonelerine kesintisiz enerji sağlama hedefini sürdürüyor.

Editör: Fatih ERGE