Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde günlük yayımlanan Trakya Gazetesi ve Avrupa Gazetesi, Bakış ailesine katıldı. Bakış Gazetesinin imtiyaz sahibi Mehmet Akif Aldoğan, iki gazetenin devrini aldı.

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde günlük yayımlanan Trakya Gazetesi ve Avrupa Gazetesi, Bakış ailesine katıldı. Bakış Gazetesinin imtiyaz sahibi Mehmet Akif Aldoğan, iki gazetenin devrini aldı.

20 Haziran 2012 tarihinde ilk sayısıyla okurlarının karşısına çıkan Bakış Gazetecilik Matbaacılık Yayıncılık Reklamcılık İletişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti’nin amiral gemisi Çerkezköy Bakış Gazetesi büyüyerek, yeni kardeşleri ile yoluna devam ediyor.

Kardeş ilçe olan Kapaklı’da 2017 yılında grubun bünyesine katılan Kapaklı Bakış Gazetesinin ardından şimdi de Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde Bakış Medya Grup farkını ortaya koyacak.

DEVİR GERÇEKLEŞTİ

Tekirdağ’da 14 Ağustos 1997’de kurulan Naci Akyazı’nın imtiyaz sahibi olduğu Trakya Gazetesi ile 1 Mart 2007’de kurulan imtiyaz sahibi Meral Akyazı olan Avrupa Gazetesi’ni, imtiyaz sahipliğini sürekli basın kartı sahibi olan gazeteci Mehmet Akif Aldoğan’ın yaptığı Bakış Medya Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. devraldı. Devir töreni, iki gazetenin Eskicami-Ortacami Mahallesi Nizam Sokak’ta bulunan hizmet binasında gerçekleşti. Naci Akyazı ve Meral Akyazı, Aldoğan’a ve Bakış ailesine hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

“ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM”

Çok özel bir gün yaşadığını belirten Aldoğan, “2012 yılında kuruluşundan bu yana emek verdiğim Çerkezköy Bakış Gazetesi ve Kapaklı Bakış Gazetesi’nin 2020 yılında devralmıştım. O zaman çok farklı duygular yaşamıştım. Bugün de aynı duyguları yüce rabbim 2 yıl sonra tekrar nasip etti. Uzun yıllardır çalışma arkadaşlarım ile birlikte Süleymanpaşa’da olmamız gerektiğini konuşuyorduk. Nasip bu güneymiş. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Trakya Gazetesi’nin kurucusu Naci Akyazı ve Avrupa Gazetesi’nin kurucusu Meral Akyazı’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık Süleymanpaşa’dayız ve Süleymanpaşa’nın nabzını yakından takip edip okurlarımıza aktaracağız.” dedi.

Editör: Fatih ERGE