Türk İnternet Medya Birliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile resmen kuruldu. Kurucu Genel Başkanı Süleyman Basa'nın olduğu Birlik Türkiye 'de 81 ilde Bin civarı İnternet medyasını bünyesinde barındırıyor. Türkistan Coğrafyasındaki Türk devletleri ve Avrupa 'da bulunan internet medyalarını bünyesinde barındıran TİMBİR, İnternet medyacılarının sesi olacak. Hak mahrumiyetlerinden, özlük haklarına varıncaya kadar İnternet medyasında emek veren gazetecilerin çatı kuruluşu olacak.

TEKİRDAĞ İL TEMSİLCİSİ FATİH ERGE OLDU

81 il ve yurtdışında teşkilatlanmasını tamamlayan TİMBİR'in Tekirdağ kurucu il temsilcisi Fatih Erge oldu. 

Erge yaptığı açıklamada: 1 yıldır birliğimizin kurulması için gazeteci Özkan Dikmen ile ilimiz adına mücadele veriyoruz, hamd olsun mutlu sona ulaştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a temsilciğim adına teşekkür ediyorum. 

Genel başkanımız Süleyman Basa ve Genel Sekreterimiz Nizamettin Bilici'nin üstün gayretleriyle medya emekçilerinin bir Birliği olmuş oldu. Bundan sonra işimiz çok daha zor ve çetin olacak. Medya sektöründe devasa sorunlar bizleri bekliyor. El Birliği ile bu sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceğiz. TİMBİR basın camiasına hayırlı olsun "

GENEL BAŞKAN BASA'DAN TEŞEKKÜR 

TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa açıklamasında: Kurucu Başkanı olduğum, 81 il, 10 ülke, 100 kurucu ve 1000 İnternet Haber Sitesinin oluşturduğu Türk İnternet Medya Birliği (TIMBIR) Cumhurbaşkanımızın onayı ile kuruldu. 

Alanında tek ve en büyük bu Türkiye’nin kamu yararına sahip 53.cü birliğinin onaylayan değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a çok teşekkür ederiz.

Ayrıca süreçte desteklerini esirgemeyen, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Fahrettin Altun ve Başkan Yardımcısı Evren Başar’a Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürümüz ile Daire Başkanı Fahrettin Kaya’ya bizimle birlikte yol alan medya mensubu tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. 

Editör: Fatih ERGE