Trakya’nın et ürünlerini müşterilerinin damak tadına sunan restoran aynı zamanda paketlenmiş suçuk ve et ürünleri çeşitleri ile de İstanbul Tekirdağ yolunu kullananların vazgeçilmez durak noktası oldu. 
İSTANBUL YOLUNUN LEZZET DURAĞI OLDU
Tekirdağ’ın tanınmış ailelerinden Öge ailesinin 16 yıl önce İstanbul Yolu Çorlu kavşağında akarkayıt istasyonu yanında Tekirdağ Köftesi’ni müşterilerine ulaştırmak için açtığı mütevazi restorant kısa sürede İstanbul yolunun lezzet noktası haline geldi. 24 saat müşterilerine aralıksız hizmet veren Melih Öge İstasyonu, Çorbadan et çeşitlerine kadar müşterilerine geniş bir yelpaze sunuyor. Taze ürünleri müşterileri ile buluşturan restoranın 16 yıldır müşterileri de değişmiyor. 
KASAP REYONU İLGİ ÇEKİYOR
İstasyonun işletmecisi Melih Öge ve Eşi Nigar Öge, müşterileri ile tek tek ilgileniyor. Restoranın yanında müşterilerine taze çiğ et ve et ürünlerinin satışını da yapan Melih Öge, özellikle yerel besicilerden temin ettiği doğru beslenen hayvanların etini müşterilerine sumuyor. Sucuk ve et çeşitleri büyük ilgi çeken restoranta ayrıca zeytin ve zeytin yağı çeşitleri de şarküteri bölümünde istasyonunun müdavinlerinin ilgisini çekiyor. 
16 YILDIR MÜDAVİNLERİNİ AĞIRLIYOR
Hergün müşterilere sunulan lezzetleri tek tek kontrol eden İşletmeci Melih Öge’nin Eşi Nigar Öge, işlerinin aşkla yaptıklarını ifade ediyor. 16 yıldır İstanbul yolunun aranan lezzeti olduklarını ifade eden Öge, “Burayı 16 yıldan beri işletiyoruz. Ben birkaç yıldır dahilim. Kendisine yardımcı olmak için buradayım. Biz aslında akaryakıt işiyle başlayıp yan olarak da köftecilik, Tekirdağ önde olduğu bir işletmemiz vardı. Daha sonra et ve şarküteri olarak biz doğru eti temin edip doğru ürün çıkarabilmek adına yaptığımız çalışmalar sonucunda Tekirdağ köftesinin yanında farklı ürünlerde üretme kararı aldık ve bu şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi. 
‘İLK KEZ GELENLER BİR DAHA GELİYOR’
Müşterilerinin ilgilerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Öge, “Doğru et, yerel besi doğru beslenen, hayvandan üretilen et ve şarküteri ürünleriyle şu anda çalışmamıza devam ediyoruz. Çiğ satışımız da mevcuttur. Sipariş satışımız mevcut. Pişirilmiş olarak hizmet vermekteyiz. Müşterinin tercihi yönünde. Hareket ediyoruz. Bana göre doğru ürün temiz. Hijyeninden emin oldukları doğru, katkısız, doğal olarak üretilmiş kendi ürettiğimizden emin olduğu eminler çünkü bizi tanıyan kemik bir şey var. Müşteri kitlemiz var. Onlar bu yüzden bizi tercih ediyorlar ve ilk kez gelenler de daha sonra bize tekrar geliyorlar. Yani biz bunu on altı yıldır yaşıyoruz bu dönüşümü. Bu da bizi çok mutlu ediyor tabii. Bizim istediğimiz de buydu zaten, bizim burada ne yiyeceğini, ne nasıl bir hizmet alacağını bilen müşteri geliyor. Onlar artık bizim misafirimiz yıllardır. Çoğu dostumuz oldu onların ve yeni misafirlerimizin bir geldiklerinde daha sonra da tercih ettiklerinden eminiz biz. Gecesiyle gündüzüyle, personeliyle çok yoğun emek isteyen bir iş bu. ve karşı aldığımız karşılık da bizi tabii çok
Mutlu ediyor. Parasal anlamdan bahsetmiyorum. Manevi olarak emeğin karşılığını almak bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.
 

Editör: Fatih ERGE