Milletin hassasiyetini milletin çıkarlarını partisinden üstün gören Meral Akşener’in yanında olmak için aday olduğunu ifade eden Tuncer, “Partimin Tekirdağ’daki oyunu artırmak için yola çıktım. Sağlık alanında bütün eksiklikleri biliyorum çözmek için gayret edip, nihai çözüme kavuşturacağım” dedi.

112 BAŞHEKİMLİĞİ YAPTI, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ADAY OLDU

16 yıllık 112 doktoru İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili aday adayı oldu. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yapan 2 çocuk annesi tecrübeli doktor 9 yıldır Tekirdağ’da görev yapıyor. Tekirdağ 112 Acil Başhekimliği yapan Tuncer’in kendi gibi doktor olan eşi Hakan Tuncer de şehir hastanesinde acil uzmanı olarak görev yapıyor.

AKŞENER’İN DURUŞUNU HAKLI BULDUĞUM İÇİN İYİ PARTİ’DEYİM

İYİ Parti’den aday olmasının nedenlerini anlatan Doktor Tuncer, “Yaklaşık 9 yıldır 112’de doktor olarak çalışıyorum. 2017, 2018’de 112’de başhekimlik yaptım. Görevimden istifa ederek milletin partisi İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Bir bayan olarak bu süreçte Meral Akşener’in dik duruşunu ve duruşunu haklı buldum. Meral Hanım’ın vatandaşa doğruları daha iyi aktaracağını düşündüğüm için destek olmak amaçlı aday adayı oldum. Milletin umudu olarak yola çıkan Meral Hanım’a yine milletin beklentilerini kendi partisinden üstün tuttuğu için şükran duyuyorum” dedi.

SÜREKLİ İNSANLARIN İÇİNDEYİM PARTİMİN OYLARINI TEKİRDAĞ’DA ARTIRACAĞIM’

Meral Akşener’in milletin sesini ve menfaatlerini masaya yansıttığını kaydeden Tuncer, “Masadaki tavrını çok beğendiğim için Meral Akşener. Meral Akşener, milletin sesini ve menfaatini masaya çok iyi yansıtmıştır. O süreçte beş erkeğin arasında bir bayan olarak yalnız kaldığı için birazda Meral Hanım’a destek vermek için aday oldum. Meral Hanım milletin endişesini masaya yansıtarak iyi bir iş başarmıştır. Bu endişeyi bizlerde hissettiğimiz için İYİ Parti’deyiz. İnsanlarla içli dışlı olan bir hekim olarak bu işin içinde olmayı tercih ettim. Bu sürece ben de katkı sunmak istedim” diye konuştu.

‘SAĞLIK VİZYONSUZLUĞA KURBAN GİTTİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ BİLİYORUM’

Sağlıktaki sorunları ve çözüm yollarını bildiğini ifade eden Tuncer, “Sağlıktaki sıkıntıları iyi biliyorum. Sağlık sistemi vizyonsuzluğa kurban gitti. Sağlık sistemi siyasi partilerden kaynaklanan bir sıkıntı yaşıyor. Başhekimliğim döneminde birebir sorunlara temas ettim. Sağlığın sorunlarını, sıkıntılarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. İYİ Parti’nin Tekirdağ’daki oy oranlarını artırmak için yola çıktım. Yapamayacağım şeyin sözünü asla vermem. Verdiğim sözü yerine getirmek için elimden gelen her şeyi sonuna kadar yaparım. Aceleciyimdir, tezcanlıyımdır.  Bir işi kısa sürede yaparım bunu yıllara yaymam. Görevde olduğum gibi insanları bekletmeyi asla sevmem. Bu süreçte şahsıma fırsat bilirse özellikle sağlık alanında bütün eksiklikleri biliyorum çözmek için gayret edip, nihai çözüme kavuşturacağım” diye sözlerini tamamladı.

Editör: Fatih ERGE