Olay, geçtiğimiz akşam saat 20.50’de Muradiye Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerindeki Bülent Ecevit Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; parkta alkol alan Uğur Gün (24) ve ağabeyi Veysel Gün (27)’ye henüz kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli tarafından ateş açıldı. Uğur Gün göğüs bölgesinden yaralanırken, ağabeyi Veysel Gün ise sol bacağından yaralandı. Olayın faili ise hızla kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Bilinci kapalı olan Uğur Gün olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ NKÜ Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ağabeyi Veysel G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Veysel Gün olaya ilişkin ilk beyanında; kardeşiyle birlikte parkta oturup içecek içtikleri esnada kapüşonlu, orta boylu, zayıf bir kişinin yanlarına yaklaştığını, belinden çıkardığı tabanca ile kendilerine ateş ettiğini, kendilerinin şahsı tanımadığını ve düşmanlarının da olmadığını belirtti.

Şüpheli şahsın olaydan sonra kaçarken silahının şarjörünü düşürdüğü öğrenilirken, olayın failinin yakalanması için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Kaynak: Tekirdağ Odak Haber