9 Temmuz Pazar günü CHP Süleymanpaşa ilçe başkanlığı delege seçimlerinde 3 liste yarışacak. Beyaz listede yer alan Ali Engin ve delege listesinin ipi göğüsleyeceği tahmin ediliyor.

Kendisini tanıtan Engin, 1982 Tekirdağ doğumlu olduğunu, ilk ve orta öğrenimini Tekirdağ'da tamamladığını ve liseyi Ticaret Lisesi'nde bitirdikten sonra muhasebeci olarak çalıştığını söyledi. Daha sonra ailesinin inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe bulunan Enginler Yapı Firması'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiğini belirtti.

CHP üyesi olan Engin, 2015 ve 2017 yıllarında iki dönem CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nda Saymanlık görevini üstlendiğini ve 2022 Aralık ayından bu yana CHP Süleymanpaşa İlçe Başkan Vekili ve İlçe Koordinatörü olarak görev yaptığını ifade etti.

Engin, Pazar günü partisinin kongre sürecinden geçeceğini ve yerel seçimlere hazırlanacağını vurgulayarak, ilçe yöneticilerine büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. İlçelerin, partinin sahada en çok çalışan birimleri olduğunu belirten Engin, üyeler arasındaki uyum, koordinasyon ve birliğin ilçe yönetiminin sorumluluğu ve kontrolü altında olduğunu ifade etti.

Engin, CHP'nin Süleymanpaşa'da oylarını artırdığını ve öncelikli hedeflerinin Süleymanpaşa Belediyesi'ni kazanmak ve yeni bir vizyon ile kenti çocukların yaşamak isteyeceği, gıpta ile bakılan bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Ali Engin, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladığını ve Beyaz Listeden delege seçimine katılacaklarını belirterek, partisinin temel değerlerine, adalet anlayışına ve demokratik ilkelere sıkı sıkıya bağlı olan üyeleri bir araya getiren Beyaz Listesi'ne destek istedi. Engin, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek, ilçenin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Fatih ERGE