İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu Ankara’daki aday tanıtım toplantısının ardından verilen iftar yemeğinden sonra hemen kente döndü. Akabinde Kapaklı ve Muratlı gezileri ile seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Hamşioğlu gördüğü ilgi karşısında duygularını saklamazken, “Şehrimde beni tanıyanların çok iyi bildiği bir şey var. Ben 20 yıl önce nasıl bir Selcan isem bugün de aynı Selcan’ı karşılarında görüyorlar. Tekirdağ için çok çalışacağımı da biliyorlar. Bunu herkese anlatacağız” dedi.

ANNELER AĞLAMAYACAK

Bir anne olarak çocuklar konusunda çok hassas olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Milletvekili Adayı Hamşioğlu, "Ben sokakta çocukların çıplak ayakla gezmesini görmek istemiyorum. Ben o çocukların günlerce bir dilim meyve yemeden, o gıdayı alamadan uyumasına dayanamıyorum. İktidarımızda önceliğimiz bu olacak. Hiçbir çocuk yatağı aç girmeyecek. Girmemeli. Bunu düzelteceğiz” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’IN TÜM SORUNLARINA BİLİYORUM

Tekirdağ’ın tüm sorunlarına hâkim olduğuna dikkat çeken Hamşioğlu şehri tek kimlikte birleştirip buna zorlamamak gerektiğini vurguladı. Hamşioğlu, “Tekirdağ her yönüyle Avrupa’ya açılan önemli bir kapı, önemli bir merkez. Tarım, sanayi ve turizm kenti derken lojistik bir pozisyon alan şehir oldu son yıllarda. Bu konuda yerel yönetimlerle merkezi hükümet, ortak hareket ederek kentin doğasını bozmadan yatırımlar yapmalı ve geliştirmeli. Aksi takdirde küçücük alanlarda sıkışıp kalırız. Tekirdağ’ın birçok kimliği var ve bu kimliklerin her birini ortaya çıkararak şehrimizi parmakla gösterilir hale getirmeliyiz” dedi.

Editör: Fatih ERGE