Çınarlı Mahallesi’nde bulunan ve bakımsızlık nedeniyle kullanılamayan iki çocuk parkı tamamen yenilenerek düzenlenen törenlerle hizmete girdi.

Çınarlı Mahallesi Gültepe’de bulunan Şehit Şerife Bacı Parkı ve Rota Sokak’ta bulunan Genç Osman Parkı, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından baştan sona yenilendi. Her iki park için de açılış töreni düzenlendi.

BAŞKAN YÜKSEL AÇILIŞLARI YAPTI

9 Aralık Cuma günü düzenlenen Şehit Şerife Bacı Parkının açılışına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük ve Gökhan Saygı, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda mahalle sakini de ilgi gösterdi. Ertesi gün Genç Osman Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Yüksel Genç Osman Parkı açılışında çocuklara uçurtma hediye ederek açılış töreninde renkli görüntüler yaşanmasını sağladı.

Açılış törenlerinde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çocukların güven içinde oyun oynayabilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlara duydukları ihtiyacın farkında olduklarının altını çizerek ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmaları aktardı. Yüksel, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelelerini keserken, parkların mahalle sakinlerine ve çocuklara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Fatih ERGE