Bulgaristan göçmeni olan ve genç yaşlarda ülkemize göç eden Nuhoğlu ailesinin genç, eğitimli, çalışkan evladı Nuh Nuhoğlu CHP’nin uzun yıllardır birçok kademesinde görev aldı. 

CHP’NİN HER KADEMESİNDE GÖREV ALDI
Kendisi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Nuhoğlu, “Çorlu’da ve Ergene’de Meclis Üyeliği yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılığı, daha sonra da Ergene CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Ardından da 28. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldum. 15 yıldır aynı çizgide devam eden bir kişiyim. 34 Aday Adayımızın hepsi çok kıymetli. Herkes bir sorumluluk almak için taşın altına elini koydu. Ben Nuh Nuhoğlu olarak sevilmek istiyorum. Ben sokağa çıktım zaman saygı ve sevgi çerçevesinde devam ettirmek istiyorum. Ankara’ya gidersem de bu şekilde olacak. “dedi.

“HALKIMIZIN SORUNLARININJ HER ZAMAN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Halkın sorunlarının her zaman takipçisi olduğunu belirten aday dayı Nuh Nuhoğlu; “Bazı yerlere tırnaklarımla kazıyarak geldiğim için biliyorum. Esnafın, çiftçinin, memurun, öğrencinin derdi bambaşka. Partimizin herkesle ilgili çalışmaları var. Gençlere ayrı üzülüyorum. İş bulamıyorlar, çalışamıyorlar! Plansız bir eğitim sistemi ile çok zorlanıyoruz. Gençlerimiz, sabırlı olmalı. Biraz mücadele edecekler! Dolar ve ekonomiden haberleri var. Ergene’de Hastane sorununu konuşuyoruz, çevre sorununu gündeme getiriyoruz. Olması gereken bunlar! Bunlar benim ve halkımızın yaşadığı konular. Tekirdağ için neden lobi yapamıyoruz. Bu konuları masaya yatırmamız lazım. Vergi ödemede ilk sıralarda geri almada da sonlardayız. Adaletli mi? İnsanlar doğduğu ve doyduğu yeri terk ediyor. Aynı süreci biz de yaşadık. Bugün kimse ailesini bırakıp gurbete gitmek istemez! Zor bir süreç içerisinde Aday Adayı olduk. Bu göreve talibim. Karar vericiler var tabi ki ama ne karar verirlerse hakkımızda hayırlısı olsun. Ben yine partim için mücadeleye devam edeceğim. Üreterek de memleketime hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.

Editör: Fatih ERGE