Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bir restoranda basın ve partililerle bir araya gelen vekil adayları kendilerini hem basına hem de partililere tanıttı.

İftar programının ardından Memleket Partisi genç neferlerinden Mehmet Emin Ağaran bir bildiri okudu:

Türkiye’de yandaş ve sözde muhalif medyanın her ikisinde de yer verilmeyen, yer verilse de kara propaganda ile karalanmaya çalışılan Memleket Partisinin bu davetine katılan yerel basınımızın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye’yi esaret altında olan değil, özgür olan bağımsız olan beyinler kurtaracak. Ve söz veriyoruz bizim iktidarımızda basın tarafsız ve özgür olacak.

Bizler 4 Eylül 2020’de, Sivas Kongresi’nin 100.yılında Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE’nin önderliğinde bir avuç memleket sevdalısı insan ve bir otobüs ile yola çıkanlarız. Cumhuriyet’in 100.yılında da inşallah memleketi yöneten kadrolar olacağız.

Memleket Hareketi’nden doğmuş Memleket Partisi bir Kuvayımilliye hamlesidir. Saray parası yok, belediye parası yok. Sadece millet var, tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi! Tıpkı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün başardığı gibi!

Buradan itiraf ediyorum, biz bir ittifak partisiyiz. Tertemiz bir ittifakın bileşeniyiz biz. Bu ittifakta kimler mi var? Atatürk’le sorunu olmayanlar var. Terörün her türlüsünü kınayanlar var. Siyasetten rant elde etmeyen insanlar var. Çevreye duyarlı insanlar var. Din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmayanlar var. Kadına şiddete, çocuk istismarına yüksek sesle tepki gösterenler var. Oğluna harçlık veremeyen babalar var. Kara kara akşama ne yapacağını düşünen analarımız var. Ürünü dalda kalan çiftçiler var. Öğrenciler var. Gelecek kuşaklar var. Gençler var, gençler!

Gençlerle başaracağız biz, buna kimse engel olamayacak! Hiç kimse! Hep birlikte yeneceğiz biz.

İşte biz bu ittifakın bir parçasıyız.

İki ittifaklı, iki kutuplu, milleti bölüştüren bu siyasette millete bir çıkış yolu, 3. Bir yoluz biz, çıkış yolu! Çıkar ittifakı değil ilke ittifakını savunuyoruz, onu da direkt olarak halk ile yapıyoruz.

Sloganımız net! Ne Cumhur Ne millet; Tek Yol Memleket!

Ne Sağdan Ne Soldan ATATÜRK’ÜN Yolundan! Diyoruz biz.

Bizler bu karanlık tünelin sonunda ümitle parlayan ışığın ta kendisiyiz!

Ekilir ekin geliriz, ezilir un geliriz , bir gider bin geliriz , beni vurmak kurtuluş mu

kör olasın demiyorum, kör olma da  gör beni Sağ olun var olun!

Editör: Fatih ERGE