Alkaya yaptığı açıklamada gece gündüz yorulmadan çalışacağını ve tüm engellere rağmen her türlü macadeleyi vereceğini aktardı.

Alkaya’nın açıklaması aynen şöyle:

“4,5 yıl İl başkanlığımda, gece demeden, gündüz demeden, yağmur demeden, çamur demeden, her türlü baskıya, engellere ve engellemelere rağmen usanmadan, yorulmadan mücadele eden cesurlar hareketinin ismi ile Müsemma değerli yol arkadaşlarım,

NERDE KALMIŞTIK?

Ben buradan sizlere büyük siyasi cümleler kurmayacağım, Ben burada sizlere ‘şunu yapacağım, bunu yapacağım’ gibi klişe vaatlerde de bulunmayacağım. Sizlerin gözü önünde siyasi her platformda yapmış olduklarım ile; tabiri caizse yapacaklarımın teminatı olarak ajandanızda yer ettiğimi düşünüyorum.

Kalbimizdeki memleket sevgisi ile başladığımız Nice baskı ve zorluklara boyun eğmeden kurulan yüreklerimize güneş gibi doğan bu kutlu yürüyüşün iktidar ile taçlanacağı Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında, 4,5 yıldır İlimizin her bir sokağında, köyünde, kahvesinde, çarşısında, evinde sükunet ile dinlediğimiz sorunların çözümü,

-Sesi Ankara’da, Gazi Meclisimizde daha gür duyulan bir Tekirdağ için

-Bu ucube sistemden ülkemizi kurtaracak ekibin bir Parçası olmaya talibim.

-Ben 24 saat Tekirdağ ın vekili olmaya talibim. 20 yıldır değiştirmediğim telefon numaramla, telefonu, kapısı, gönlü açık bir vekiliniz olmaya talibim.

Bu İyi yolda yeni hedeflere doğru yürümek için sizlerin, takdiri ve desteğiyle artık hizmet sırasının Tekirdağ’da bir şekilde İyi Parti yani bizlere geldiğine inanıyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Tekirdağ’da yaşayan 1 milyon 114 bin Tekirdağlı hemşehrilerimizi temsil etmeye talibim.

EZCÜMLE BİRLİKTE KAZANMAYA TARİH YAZMAYA TALİBİM

Çalışmayı ve mücadele etmeyi arkadaşlarımızla birlikte severiz. Biz siyaseti hobi olsun

diye yapmıyoruz, İlkelerimiz ve inançlarımız için yapıyoruz Ben Sertaç Alkaya 26.08.1975 yılında doğdum Evliyim ve iki kız çocuk babasıyım.”

Editör: Fatih ERGE