İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan isimlerle iftarda bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Metiner, “Hepiniz bizim için çok değerlisiniz, hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Siyaset uzun soluklu bir yoldur” dedi.

Başkan Metiner, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Restoranı’nda İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan isimlere birlik iftarı verdi. Eşi Pınar Metiner ile aday adaylarını karşılayan Metiner, iftar sonrasında aday adayları ile sohbet etti.


‘SİYASET UZUN SOLUKLU BİR YOLDUR’
Metiner, “Kıymetli yol arkadaşlarım iftarımıza hoş geldiniz. Bizler yola çıkarken 31 aday adayıydık. Genel merkezimizin takdiri ile 8 adayımız tespit edildi, daha sonra geriye 23 tane aday adayımız kaldı. Bu sürece kadar herkesle beraber çalıştık, herkesin emeği var, bundan sonra da beraber çalışacağız. Sizlere teşekkür ederim. Yine hep beraber olduğumuzu söylemek adına böyle bir geceyi düzenledik. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz, hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Siyaset uzun soluklu bir yoldur” dedi.


‘HEPİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ’
Metiner, “İçimizde çok uzun süredir bu işi yapanlar var, yeni dahil olanlar var, siyasetin sistemini bilenler var. Adayalarımız belli oldu. Sizlerle beraberce çalışmak istiyoruz. Lütfen bizden ayrılmayın, lütfen bizleri bırakmayın. Önümüzde gelen bir yerel bir seçim, daha sonra ise bir genel seçim var. o yüzden hepimizin bir ve beraber çalışmamız gerektiğini değerlendiriyorum. Teşkilatlarımız bizleri, biz teşkilatları, sistemi tanıdık. Bu yemeği çok önemsedim. Bunu bir görü dönüş olarak değerlendiriyorum. Neyi eksik yaptık görelim dedik. Hepiniz bizim için değerlisiniz” dedi.

Editör: Fatih ERGE