Yurt içi ve yurtdışından taleplere yetişemeyen Taşdelen, düzenli mezar bakımı yaparak, uzakta yaşayan müşterilerine hizmet veriyor. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan Peyzaj Mimarı Senem Taşdelen’in mezar bakımı hizmeti, özellikle uzakta yaşayan müşterileri için büyük bir kolaylık sağlıyor. Günümüzde, insanlar iş ve aile hayatının yoğunluğu nedeniyle sevdiklerinin mezarlarına düzenli olarak bakma konusunda zorluklarla karşılaşabiliyorlar. Bu nedenle, Taşdelen’in sunduğu hizmet, mezarların bakımının profesyonel birş ekilde yapılmasını sağlayarak, müşterilerine büyük bir rahatlık sağlıyor. Taşdelen’in mezar bakım firması, peyzaj mimarlığı alanındaki bilgi ve deneyimini kullanarak, mezarların düzenli olarak temizlenmesi, çiçeklerin dikilmesi, bitkilerin bakımı, yabani otların ilaçlanması gibi hizmetleri sunuyor. Ayrıca, mezar taşlarının temizliği ve restore edilmesi gibi özel talepleri de karşılıyor.

ÖZEL EKİPLE MEZAR BAKIMI YAPIYORLAR

Taşdelen, “Peyzaj mimarıyım, Tekirdağlıyım ve Tekirdağ’da yaşıyorum. Yakınlarımızın mezarlarına mezar bakımı yaptırmak
istedik. Bu konuda çok iyi destek alamadık ve biz de Selvi Mezar Bakım Hizmetlerini kurma kararı aldık. Bizlere 0532 247 69 59 nolu telefondan ve www.selvimezar.com sitemiz yoluyla ulaşıyorlar. İlk önce bakım talep edilen mezarı kontrol ediyoruz. Seçilen bakım paketiyle birlikte uygulamamız başlıyor. Mezar taşının temizliği ve onarımı, kitabenin onarımı, eksilen toprağın takviyesi ve tesviyesi,
bitki dikilmesi ve son olarak mezarın çevresinin genel temizliğini yapıyoruz” dedi.

YURT DIŞINDAN TALEPLERE YETİŞEMİYOR

Taşdelen, “Mezar bakım işlemini tamamladığımız zaman müşterimize
fotoğraf ve rapor sunuyoruz. Sevdiklerinin mezarları burada olup yurt dışında ya da il dışında yaşayan ailelerden yoğun talep görüyoruz. Tekirdağ da mezar bakım hizmeti açığı olduğunu bir çok müşterimizden duyduk. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz.” dedi.

Mezar bakım işçisi ise, şunları söyledi: “Mezar taşlarının onarımına yapıyoruz. Taşın üzerinde yosun tutmuş i yerleri temizliyoruz. Çiçek dikimi yapıyoruz. Mezarı ilk günkü haline kavuşturuyoruz. Müşterilerimiz verdiğimiz hizmetten mutluluk duyuyorlar.

Editör: Fatih ERGE