Başta ilçe başkanı Yıldıray ÇINAR ve yönetim kurulu olmak üzere bir çok Üyenin de iştirak ettiği toplantıda DOĞAN kendini tanıttıktan sonra yapacakları ile ilgili kısaca bilgi verdi.

DOĞAN konuşmasında Tekirdağ’ın bir çok sorunu var. Başta göç, eğitim, tarım ve Sanayi gibi bir çok sorunu mevcuttur. Bu sorunları ve çözüm yollarını biliyorum. Yetki verildiği takdirde bir milletvekili olarak sadece kanun yapan, yasama faaliyetlerinde bulunan, kararlar için el kaldıran indiren değil öncelikle halkın temsilcisi olacağım. Halkın sorunlarını dinleyen, çözmek için yardımcı olan ve İletişim kurmak da en önemli görevimiz olacaktır. Halkı bilgilendirmek, halkın taleplerini takip etmek, halkın haklarını savunmak asli görevim olacaktır. halkın güvenliği için çalışmak, iş ve çalışma haklarını korumak bizim öncelikli görevimiz olacaktır. Bu nedenle meclis çalışmaları dışında sürekli sahada olacağım.Esas olan sahada olmaktır. Sahada olursanız halkın sorunlarını da halkın üretti çözüm yollarını da duyarsınız. Bu nedenle halkımızın seçimden seçime geliyorsunuz gibi haklı yakınmalarını duymazsınız. 

Milletvekili yetkisi verildiği taktirde; Atatürk, Cumhuriyet,vatan bayrak ve ezan gibi dokunulmaz kutsallarımız için mücadele edeceğim. Ülkemizin refah seviyesi ile birlikte dünyada saygın ülke konumuna gelmek ve getirmek işi de birinci görevimiz olacaktır diyerek’ sözlerine son verdi

Editör: Fatih ERGE