Firma Kurucusu İnşaat Yüksek Mühendisi Gürol Biber, yeniliklere ayak uydurarak Tekirdağ’ın ilerisine geçmeye çalıştıklarını ifade ediyor.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesisi Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki modern ofisinde hizmet veren Biberoğlu Mimarlık ve Mühendislik Firması, bünyesindeki profesyonel 15 mimar ve mühendis müşterine inşaat alanında A’dan Z’ye bütün hizmetleri veriyor. 12 yıldır sektörde faaliyet gösteren firmanın kurucusu İnşaat Yüksek Mühendisi Gürol Biberoğlu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

‘BİR İNŞAATTA A’DAN Z’YE KADAR HİZMET VERİYORUZ’

İnşaat Yüksek Mühendisi Gürol Biber, “2011’den beri Tekirdağ Süleymanpaşa’da mimarlık anlamında mühendislik anlamında hizmet vermekteyiz. Tekirdağ’da ve Türkiye’nin diğer illerinde mimarlık ve mühendislik hizmeti vermekteyiz. Çalışma alanlarımız, konut, ticarethane alışveriş merkezi gibi binalarda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tekirdağ’da mimarlık ve mühendislik anlamında konut ticaret üstyapıyla alakalı her türlü hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu işin yüklenicisi müteahhitlere A’dan Z’ye kadar bir inşaatta bir projede ne varsa mimari proje, statik proje, mekanik proje, elektrik projesi zemine etütü, 3 boyutlu tasarımlara kadar her türlü hizmeti sunuyoruz” dedi.

‘GELİŞMELERE AYAK UYDURUP TEKİRDAĞ’IN İLERİSİNE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Biber, “Tekirdağ’da tabii ki yıllardan yıllardan yıllara değişimler oluyor. Biz de bu değişimlere ayak uydurmaya çalışıyoruz. Hatta Tekirdağ’ın ilerisine geçmeye çalışıyoruz. Mimarlık bürosu olarak bir tasarım için bir imalat için yapılması gereken her türlü destek büromuza sağlanmaktadır. Tekirdağ’da yapılan konutlarda iş merkezlerinde, villalarda fabrikalarda veyahut depolarda üst yapıda bulunabilecek her türlü projenin hizmetine, bunun yapılmasında, imalatında müşavirlik ilgili kişilerin, müteahhitlere, mal sahiplerine bu hizmeti elimizden geldiği kadar iyi bir şekilde vermek için ofisimiz müşterilerimizin hizmetinde. Bunun için de kendini sürekli olarak yapılandırmaktadır” dedi.

‘DAHA İYİLERE GİTMEK İÇİN HEP YENİLİKLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Biber, “Kendi iç bünyesindeki yatırımı kişi sayısını, mimar, mühendis çalıştırma sayısı, bir arada çalışma psikolojisiyle bir ofis kurma hayalimiz vardı ve bunu da gerçekleştiriyoruz. Şu anda bulunduğumuz yerde 15 çalıştığımız var. 15 mimar, mühendis, bir arada çalışarak bir projenin daha iyi uygulanabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. Tekirdağ yaptığımız konutlarda veya ticaret merkezini veya şöyle diyeyim mimari projelerde hep bir önceki yaptığımızdan daha iyi bir eseri ortaya koymak için mücadele ediyoruz. Her arsa, her yapı, her mahalle için ayrı yapmaktayız. Bir yaptığımızı bir daha tekrar etmemek için önceki işlerimizdeki projelerimizden daha iyilere gitmek için hep yenilikler yapmaya çalışıyoruz ve yenilikçi olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar bunu yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

‘DAHA GÜZEL BİNALAR KAZANDIRMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ’

Biber, “Tekirdağ’ın Süleymanpaşa’nın özellikle her mahallesinde ciddi anlamda mimari proje, mühendislik projesi yapmış bulunmaktayız. Tabii belli standartlarda alışıla alışa gelmişlikler vardı. Biz bunları daha ileri taşımak için hem müteahhitlerimizin hem arsa sahiplerimizi ikna edip daha güzel projeler için uğraşıyoruz. Daha güzel projeler, daha iyi estetik binalar kazandırmakta faydası olmaktadır. Biz de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Editör: Fatih ERGE