14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesi Milletvekilliği için aday adaylığı için başvurular devam ediyor. 

Aynur Çeşmeliler’in basın açıklaması öncesinde İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner bir açıklama yaptı. İYİ Parti’ye Tekirdağ’da ve Türkiye’de çok büyük bir teveccüh olduğunu belirten Metiner, “İYİ Parti, şehrimizde ve ülkemizde ivmesi yükselen tek partidir. Bu da aday adaylarımızdan bellidir. Tüm Tekirdağ bizi konuşuyor. İktidarımız çok yakın” dedi.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlediği bir basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Aynur Çeşmeliler, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde 14 Mayıs’ta Türkiye’de tarih yazacağız” dedi.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Çeşmeliler, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimler için aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Sizlere kısaca kendimden bahsetmek ve bugüne kadar neler yaptığımı ve neler yapacağımı anlatmak için burada bulunuyorum. 1971 Karaevli doğumluyum. Çiftçi kızı ve çiftçi eşiyim. Yaklaşık 30 yıllık iş hayatım var. Geçen dönem Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığı, bu dönemde meclis üyeliği yaptım. Halen TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevim devam ediyor. Türkiye’nin 81 ilinde yaptığımız işlerle, kooperatifimizle müthiş yerlere geldik. Bu başarıda arkamızda büyük bir kadın ordumuz var ve ben bu orduya güveniyorum. Sahada olmayı bilen ve çalışmayı seven birisiyim. Bu yola kadınlarımızın, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarını bilerek, tespit ederek çıktık. Bu kapsamda sizlerden istediğim bana inanmanız.  Ben kendime inanıyorum ve sizlerin de bu yolda bana inandığınızı biliyorum. Bu yol bizi çok iyi yerlere götürecek. İstediğim en önemli şey, kadınlarımıza ve çocuklarımıza, geleceğimize yatırım yapabilmek. Tekirdağ için Türkiye için güzel bir gelecek hazırlamak” ifadelerini kullandı.

Çeşmeliler son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Dünyadaki her şey kadının eseridir” sözlerine atıfta bulunarak şunları söyledi: “Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan kadın ordusuyuz. Bu dünyayı kadınlar kurtaracak. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Dünyadaki her şey kadının eseridir.’ Biz de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde 14 Mayıs’ta tarih yazacağız, tarih yazacağız! Katılan bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. İçtenlikle şükranlarımı  sunuyorum” dedi.

Editör: Fatih ERGE