Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı olan Muharrem Akyüz, vizyonunu ve hedeflerini paylaştığı bir toplantıda konuştu. Akyüz, Süleymanpaşa'yı daha modern ve kültür odaklı bir ilçe yapmayı hedeflediğini belirtti.

Akyüz, "Cumhuriyetimizin 100. yılında, 100.cü yıla yakışır daha çağdaş, daha uygar, barış içinde tüm farklılıklarımıza rağmen bir horon halkası gibi el ele tutuşup kardeşçe yaşayabileceğimiz herkesin 'benim ilçem' diyebileceği ve tüm Türkiye'ye örnek olacak bir ilçe belediyeciliği yapmak için 59 projemizle Süleymanpaşa'ya hizmete hazırız," dedi.

Akyüz, ayrıca Süleymanpaşa'nın trafik düzeni, sosyal donatı alanları ve sosyal projelerle turizme yönelik bir kültür ilçesi yapmayı hedeflediğini belirtti.

Akyüz, 31.03.2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adaylığını ilan etti. Cumhur İttifakı ile katılacağı bu seçimde, Süleymanpaşa Belediyesi'nin AK belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Akyüz, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir marka haline getirdiği AK belediyeciliği, Cumhur İttifakı bileşenleriyle beraber Süleymanpaşa'ya getirmek tüm halkımıza sözümüzdür," dedi.

Muharrem Akyüz, 1966 Trabzon İli Akçaabat ilçesi Gökçeler Köyü'nde doğdu ve 1974 yılında Tekirdağ Süleymanpaşa'ya yerleşti. Yaklaşık 50 yıldır Süleymanpaşa'da yaşayan Akyüz, mali müşavirlik yaptı ve Tekirdağ'da önde gelen firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Akyüz, ayrıca 2009 yılından beri Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürütüyor.

Editör: Fatih ERGE