Tirakioğlu ailesinin spora olan bu yoğun ilgisi, gençlerin ve çocukların da futbola yönelmesini sağlıyor. Sebahattin Tirakioğlu’nun oğlu Soner Tirakioğlu, kurduğu Aslanyıldızspor Kulübü ile spor okulundan gençleri ve çocukları futbola hazırlıyor.

Baba ve Oğulun Spora Destek Oluyor

Sebahattin Tirakioğlu, Tekirdağ sanayisinin ve yerel siyaset çevresinin saygıdeğer isimlerinden biri olarak tanınıyor. Geçen yıl Hacıköy’ü köyler arası turnuvada temsil eden takımın sponsorluğunu üstlenen Tirakioğlu, bu yıl da köyünün takımına olan desteğini sürdürüyor. Hacıköy, 2022’de olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak.

Sebahattin Tirakioğlu’nun spora olan desteği, sadece kendi köyüyle sınırlı kalmıyor. Babası gibi esnaf olan Soner Tirakioğlu, spora olan tutkusunu bir adım daha ileriye taşıyarak Aslanyıldızspor Kulübü’nü kurdu. Kulüp, gençlere ve çocuklara spor yapma imkanı sunarak onları geleceğe hazırlıyor.

Aslanyıldızspor Kulübü Futbolcu Gençler Yetiştiriyor

Soner Tirakioğlu, Aslanyıldızspor Kulübü’nü kurarak bölgedeki gençlere ve çocuklara yeni fırsatlar sunmayı hedefledi. Kulübün kısa sürede faaliyete geçmesi, sanayi esnaflarının ve bölge halkının desteğiyle mümkün oldu. Tirakioğlu, kulüp bünyesinde kurduğu spor okulu ile gençleri ve çocukları futbol dünyasına hazırlıyor.

Tirakioğlu, kulübün amacını şöyle açıklıyor: “Amacımız, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırmak. Spor sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz daha iyi bir ortamda gelişme imkanı buluyor.” Aslanyıldızspor, bölgedeki gençlerin hem fiziksel hem de mental olarak güçlenmelerine katkıda bulunuyor.

Turnuva Heyecanı ve Şampiyonluk Hedefi

Hacıköy, bu yılki Kurban Bayramı’nda düzenlenecek olan köyler arası turnuvada yeniden mücadele edecek. Sebahattin Tirakioğlu’nun sponsorluğunda sahaya çıkacak olan takım, geçen yılki başarıyı tekrarlayarak şampiyonluk kupasını tekrar köylerine getirmek istiyor.

Tirakioğlu ailesinin spora ve gençlere verdiği bu büyük destek, sadece Hacıköy’de değil, tüm Tekirdağ’da takdirle karşılanıyor. Sebahattin Tirakioğlu, “Takımımızın bu yıl köyler arası turnuvada şampiyon olacağına inancım tamdır” diyerek takıma olan güvenini ifade ediyor.

Gençlere ve Geleceğe Yatırım

Aslanyıldızspor, sadece bir futbol kulübü olarak kalmıyor; aynı zamanda gençlere ve çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmayı da hedefliyor. Sebahattin ve Soner Tirakioğlu’nun spora olan bu büyük desteği, bölgedeki gençlerin ve çocukların geleceğine yatırım yapmayı amaçlıyor.

Editör: Fatih ERGE