Kurluşundan beri Çorlu Çarşı Platformu'nun ve TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ın destek verdiği Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi gittikleri Marmara Şampiyonasından namağlup ve gol yemeden birincilikle döndüler.

Çorlu Çarşı Platformu Başkanı Cem Mustafa Erdurur bu haklı gururu yaşarken takımla ilgili şu bilgileri verdi.

Takım 2021-2022 sezonunda kuruldu.  Kaptanlar Sinecan Kamiloğlu ve Sude Karasu liderliğinde geçen sene sakat olmaları sebebi ile Malkara Anadolu Lisesine yenilip 5. oldu. Bu sene gruplarda sürekli yüksek skorlu yüksek farklı maçlar kazanarak Tekirdağ finallerinde Çerkezköy'ü Saray'ı ve Spor Lisesini farklı galibiyetlerle yenerek Tekirdağ şampiyonu olup Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine katıldı.

Grup elemelerinde ev sahibi şehir Sakarya'nın şampiyonunu yedek ağırlıklı bir kadro ile kendi taraftarı önünde 5-0 ve Eskişehir şampiyonunu 3-0 yenerek namağlup ve gol yemeden Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Takımdaki çoğu kişi futbol topuyla bu sene tanıştı ona rağmen çok sıkı çalışmaları ve azimleri sayesinde kısa zamanda önemli mesafe kat ettiler

 Kapalı salonlarda yer bulunmadığı veya yüksek ücretli olduğu için salon sporu olmasına rağmen neredeyse tüm antrenmanlarını açık alanlarda ve halı sahalarda yaptılar . Tüm imkansızlıklara rağmen takımın hedefi Türkiye Şampiyonu olup ülkemizi Sırbistan Belgrad da yapılacak Dünya Liseler Arası Futsal Şampiyonasında temsil etmek olacak.

Editör: Fatih ERGE