ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için yola çıkan Engin Gül, “Ben 1979 Tekirdağ doğumluyum. Şu an mali müşavirlik yapmaktayım. Yıllarca yeminli mali müşavir Ahmet Acer Türk’ün yanında çalıştıktan sonra kendi büromu açtım. Ve halen mali müşavir olarak çalışmaktayım. Ilçemizin problemlerini biliyorum bir deprem yaşadık Türkiye’de büyük bir deprem. Altyapı problemlerinin olduğunu biliyorum. Kurumsal bir yapıya geçirmek istiyorum. Kurumsal bir yapıya belediyeyi dönüştürmek istiyorum. Altyapıyla ilgili problemleri çözmek istiyorum depremle ilgili olarak çok çalışıp, binaların tamamen yenilenmesi için canı gönülden çalışmak istiyorum. Özellikle deprem önceliği olacak şekilde bir çalışma planı yapmayı düşünüyorum” dedi.

‘İNSANLARA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM’

Gül, “Bazı bölgelerde ulaşım konusunda sıkıntılar olduğunu biliyorum. Bunların çözümü için aday olmak istedim ve adayım çok çalışan çalışmasını seven biriyim. Belediye içinde, toplum içinde çalışacağım. Öncelikle kurumsal yapıyı öncelikle tutacağım kendimden ziyade. Faydalı olacağıma inanıyorum. Daha önce AK Parti’de Süleymanpaşa ilçesi Ekonomi İşleri Birim Başkanlığı yaptım. Milletvekili aday adaylığımda bulundum. teveccüh tabii ki görülmedi ama yine pes etmedim. Yine mücadele ediyorum insanlara faydalı olmak için elimden geldiği kadar çalışmaya gayret edeceğim” dedi.

‘DEPREME HAZIRLIKLI BİR ŞEHİR OLACAĞIZ’

Gül, “Tekirdağ’da doğmuş biriyim. Süleymanpaşa’yı çok seviyorum. Yol problemleri olduğunu biliyorum. Sıkıntılar var. Ulaşım konusunda sıkıntılar var Bunların çözümü konusunda gerekli planlar yapıyorum. Çözüm çözüm odaklı olarak çalışmalar yapıyoruz arkadaşlarla. özellikle yine tekrar ediyorum Büyük bir İstanbul depremi geliyor. Bununla ilgili olarak gerçekten çok çalışacağım. Süleymanpaşa’daki gerek insanları, gerekse bütün altyapıyı değiştirip, depreme hazırlıklı, akıllı şehir düşüncesiyle yola çıkacağız Tekirdağ’ın suyunu, taşını, toprağını, havasını çok seviyoruz. Bu cihetle yola çıkıyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Fatih ERGE