Tekirdağ Hürriyet Mahallesinde apartmanda 6. kattan düşen Mira isimli  kedi, Ark Veterinerlik'te tedavi edildi. Veteriner hekimler tarafından yapılan muayenede, kedinin kürek kemiği kırığı ve akciğerinde hafif bir travma yaşadığı tespit edildi. Kedinin durumunu stabil hale getirmek için 7 gün boyunca özel bakım uygulandı ve beslenmeye başladı. Tedavi sürecinde, kedinin kan tahlilleri yapıldı ve röntgeni çekildi. İç kanama riski ile karşı karşıya kalan kediyi veteriner hekimler ameliyata aldılar. Başarılı bir operasyon sonrasında, kedi 7 gün boyunca antibiyotik tedavisi gördü ve taburcu edildi.

Kedi sahibi Aydın Ersoy, sevdiği kedisine tekrar kavuştuğu için Ark Veterinerlik'teki tüm çalışanlara ilgi ve alakaları, kusursuz hizmetleri için teşekkür etti. 

Beyaz British show hair cinsi olan 3 yaşındaki kedi, ilk günden itibaren hızla toparlanarak yürümeye başladı ve 7. gününde taburcu edildi. Veteriner hekimler, yüksekten düşme gibi ciddi yaralanmalarda hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını ve kedinin tedavisinde bu faktörün büyük rol oynadığını belirtti.

Editör: Fatih ERGE