Edinilen bilgiye göre Süleymanpaşa İlçesi içme suyu isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizyon İdaresi 15 mahalleye 24 saat süretle su veremiyor.

15 MAHALLE SUSUZ KALDI

Vatan Mahallesi, Aydogdu Mahallesi, Çınarlı mahallesi, Zafer mahallesi, 100 yıl mahallesi, Ortacami mahallesi, Kayı mahallesi, Karadeniz mahallesi, Istiklal mahallesi, Çiftlikönü mahallesi, Ertuğrul mahallesi, Yavuz mahallesi Atatürk mahallesi, Barbaros mahallesi, Kumbağ mahallelerinde 07.11.2023 Salı günü sabah saat 09:00 ile 08.11.2023 Çarşamba saat 09:00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.

ÇEŞME ÖNLERİNDE BİDONLARLA KUYRUK OLUŞTU

Süleymanpaşa İlçesi’nde meydana gelen arıza, içme suyu isale hattında meydana geldi. Kesintinin 24 saat boyunca devam etmesi planlanıyor. Bu süre zarfında 15 mahalleye su temini yapılamayacak. Vatandaşlar bu ani su kesintisiyle karşılaşarak hazırlıksız yakalandı. Su ihtiyaçlarını karşılamak için çeşmelere yönelen vatandaşlar ve bidonlarla çeşme önlerinde kuyruklar oluşturdu.

ALBAYRAK’A TEPKİ

Vatandaşlar su kesintisi ile ilgili sosyal medyadan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ yönetimine tepki gösterdi. Birçok markette ise hazır su kalmadı.

Kaynak: Tekirdağ Odak Haber