Tekirdağspor zirve iddiasını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta zirve takibini sürdüren Tekirdağspor ligin ikinci yarısında karşılaştığı 3 maçta 3 galibiyet alarak puan farkını 3’e düşürdü. Ligin ilk devresinde zirve takibine devam eden Tekirdağspor’da devre arası transfer dönemi hareketli geçti. Kadrosuna kaliteli ayaklar kazandıran Tekirdağspor karşılaştığı 3 maçta 9 puan alarak lider ile puan farkını 3’e düşürdü.  Ligin ikinci yarısında ilk olarak Namık Kemal Stadında Serdivanspor ile karşılaşan Tekirdağspor,maçtan 1-0 galip ayrılarak, evinde maç kaybetmeme serisine devam etti. Ligin 15. Haftasında Kazımpaşa BS deplasmanında üstün oynayan taraf olan Tekirdağspor, maçtan 2-0 galip ayrılarak 3 puan almasını bildi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUNCAK KAMPANYASI

BAL Ligi 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor, ligin 16. Haftasında Namık Kemal Stadın’da Bilecikspor’u ağırladı. Maç boyunca oyuna hükmeden taraf olan Tekirdağspor ilk yarı Birol Öztürk’ün golü ile soyunma odasına 1-0 üstün giderken,maçın ikinci yarısında Fatih Şahin Müjde’nin plasesi ile Tekirdağspor 2-0 öne geçti. Maçın 4:17 dakikasında Deprem bölgesinde ki çocukların yüzü gülsün diye, taraftarlar tarafından peluş oyuncaklar sahaya atıldı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftayı puan alarak kapatan Tekirdağspor lider ile puan farkını 3 puana indirdi.

TEKİRDAĞSPOR’UN HER ZAMAN HEDEFİ ŞAMPİYONLUKTUR

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ekrem Daştan; ‘Sezonun başından beri çok güzel bir mücadele ortaya koyuyoruz. Bugünde buradan 3 puanı alarak ayrılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ben hem futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibimizi ve kulübümüzün asıl sahibi taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tekirdağspor camiasının büyüklüğünün, ağırlığının farkındayız. Buna göre çalışmalar yapıyoruz. Tekirdağspor’un her zaman hedefi şampiyonluktur. Başka bir hedefi yoktur. İnşallah sezon sonunda hem Tekirdağsporumuzu hak ettiği noktaya taşıyacağız, hem de şampiyonluğu taraftarımıza hediye edeceğiz. Bugün bir farklı organizasyona imza attık, Deprem bölgesinde ki çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi için peluş oyuncaklar sahaya attık. Şimdi onları orada ki çocuklarımıza ulaştıracağız. İnanıyoruz ki yüzlerinde bir nebze olsun bir gülümseme yaratacağız.’’ Dedi.

TARAFTARLARIMIZ KULÜBE VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKSIN !

Bilecikspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daştan; ‘’Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Güzel işler yapıyoruz, kulübümüzün geleceğini düşünüyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin her biri sahaya yüreğini koyuyor. Tek ricamız var, taraftarlarımız tribünlerimizi doldursunlar. Kulübe ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıksınlar.’’ Dedi. 

Editör: Fatih ERGE