YOĞUN KATILIM OLDU

Saray Belediyesi, geleneksel iftar programını 17 Nisan Pazartesi günü (Kadir Gecesi’nde) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledi. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve Yönetimi, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, DEVA Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve Yönetimi, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli ve Yönetimi, CHP Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Çarıkçı ve Yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Doğru Bilge ve Yönetimi, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ, Fuat Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
BAŞKAN ERKİŞ MASALARI TEK TEK DOLAŞTI
Vatandaşlarla yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, masaları tek tek gezerek misafirlerinin Kadir Gece’sini tebrik etti. Akşam ezanın okunması ve okunan dualarla birlikte binlerce Saraylı orucunu açtı.
BAŞKAN ERKİŞ: “DAYANIŞMANIN EN BÜYÜK ANLAM İFADE ETTİĞİ GECEDEYİZ”
İftar yemeğinin ardından konuşan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Dayanışmanın, bir arada olmanın en büyük anlam ifade ettiği ve en fazla gereksinildiği bugünlerde böylece bir kasaba havasının sıcaklığında bereketli bir havada sizlerle bir araya gelmek Ramazan Bayramı’nın ve mübarek Kadir Gecesi’nin duasıyla anlamıyla örtüşür bir mahiyetteydi. Saygılar sunuyorum, çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, Allah razı olsun. Allah dualarınızı kabul etsin” dedi.

Editör: Fatih ERGE